Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
27.2.2011 Панчарево
Модератор: Paublo_Eskobar
- g00
- вече хвърля и на тежко

27.2.2011 Панчарево
Днес с жената и детето решихме малко да се разходим и къде, къде - Панчарево.
Кацам аз от към стената на Герман, скачам от колата и все едно вода не съм виждал (това щото миналото лято жена ми вдигаше скандали що съм ходил за риба и аз без да му мисля тръгнах по кръчми и дискотеки с приятели, и сега даже въдица ще ми купува. Ама жени то като не му дойде на главата горкото не знае за какво иде реч, та тази година съм пак на фронта), и гледам аз в водата десетина лодки и хората в тях ловят, питам какво ловят - Каракуди! Екстра викам - оглеждам гьола от страната на Панчарево хора.. и паля и тръгвам.
Стигам там, хора гъз до гъз ловят .. живарниците мърдат .. на какво ловите? Бял червей и пинки. Гледах ги около 10 15 мин. направих някой друга снимка - викам да покажа на колегите то така и така всички си мълчат и не дават информация къде кво става.. та така, надявам се да ви хареса информацията и снимките. Пожелавам приятна седмица на всички и дано някой ден хората по реките езерата и язовирите да опазят рибното ни богатство и красивата ни природа. Поздрави Дидо.

а това е щерка ми, ще става рибарка.

Кацам аз от към стената на Герман, скачам от колата и все едно вода не съм виждал (това щото миналото лято жена ми вдигаше скандали що съм ходил за риба и аз без да му мисля тръгнах по кръчми и дискотеки с приятели, и сега даже въдица ще ми купува. Ама жени то като не му дойде на главата горкото не знае за какво иде реч, та тази година съм пак на фронта), и гледам аз в водата десетина лодки и хората в тях ловят, питам какво ловят - Каракуди! Екстра викам - оглеждам гьола от страната на Панчарево хора.. и паля и тръгвам.
Стигам там, хора гъз до гъз ловят .. живарниците мърдат .. на какво ловите? Бял червей и пинки. Гледах ги около 10 15 мин. направих някой друга снимка - викам да покажа на колегите то така и така всички си мълчат и не дават информация къде кво става.. та така, надявам се да ви хареса информацията и снимките. Пожелавам приятна седмица на всички и дано някой ден хората по реките езерата и язовирите да опазят рибното ни богатство и красивата ни природа. Поздрави Дидо.

а това е щерка ми, ще става рибарка.

Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.
-
paranorm
- вече хвърля и на тежко

Re: 27.2.2011 Панчарево
немоа да са начудя как в тва панчарево се има риба при целогодишното му скубанье и изфърганье на боклуци.. да не говорим за сапуна и кирта от към банята 
благодарско за инфото колега
благодарско за инфото колега
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- g00
- вече хвърля и на тежко

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

И кирта е храна, също
!
А иначе феноменът "Панчарево" е очевиден, в една тема за любителско зарибяване споделих това свое мнение.
Учуден съм, че няколкостотин човека ловят или поне хвърлят, пък никой не споделя, ако е някаква "малка тайна" да ги разбера, ама един колега на разходка с жена си и детето да напише ?
Сега почва риболова на Пачарево, с или без "тайни" - започва!
А иначе феноменът "Панчарево" е очевиден, в една тема за любителско зарибяване споделих това свое мнение.
Учуден съм, че няколкостотин човека ловят или поне хвърлят, пък никой не споделя, ако е някаква "малка тайна" да ги разбера, ама един колега на разходка с жена си и детето да напише ?
Сега почва риболова на Пачарево, с или без "тайни" - започва!
- g00
- вече хвърля и на тежко

каквото можах направих, от сега се почват моите риболовни излети надявам се да бъда полезен.
-
David Kamenov
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Малее много народ много нещо да не са тръгнали да обезрибяват ?
Риболова е хоби.Наслука 
- g00
- вече хвърля и на тежко

Днес мислех да направя един риболов, ма с тоя сняг и студ.