ГРУДОВСКА РЕКА ПРИ ДЕБЕЛТ

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

snegk
и господ не е толокова добър

ГРУДОВСКА РЕКА ПРИ ДЕБЕЛТ

Мнение от snegk »

Днеска тръгнах да търся хубаво място на Грудовска река,но беше много кално идвам излязах от калта.След едночасово лутане по калищата се спрях на дебел до моста от страната към Грудово.Пробвах на пинки и торен,но излизаха много дрбосъци.Минах на искуственни хванах един нелош костур и тях ги спрях.След това минах на жива рибка и започна риболова, хванах 36 костура около 20см.Имам снимки,но в момента немога да ги кача,ще ги покажа по късно.Забравих да спомена,че ги лових на дънна на единична кука 5 номер.Времето беше хубаво и си искарах добре.Пожелавам го на всеки.НАСЛУКА :roll:
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Обидите към съфорумците не се толерират!
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

не съм го обиждал просто кзах че е касапска бройката и сигурно ги е направил на буркани
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Там под ЖП моста ли или по- нататък?аз ходих под моста и не можах да намеря добро място за хвъряне
snegk

Мнение от snegk »

LEFER вчера нямах интернет незнам какво си писал,но като чета следващото ти исказване разбирам,че нещо симе обидил.Ще ти обясня на кратко,за една година имам над 100 риболова някой от които по няколко дена и сим вземал всичко 10кл риба и то от платени язовири.Пуснал съм стотици кл.риба.Ще те помоля тебе и други които обиждат без да знаят и без да познават човека отсреща да бъдат по здържани.Незнаеш кога този човек може да ти помгне апък и др.Ако симе обидил бъдъ така добър да се извиниш.
mirocomm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mirocomm »

Ми според мен 36 костура не са касапска бройка а са си едно добро мезе, касапски са бройките на Новоселци на канала по 1 латексова кофа с н на брой костурчета 8)
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

аз подкрепям колегата с шанс да си навлека яроста на много хора но все пак аз обичам да ям рибата която хващам и няма нищо против да хапна костури по 20 см както на колегата.както си и хапвам.значи ние не сме състезетили да пускаме всичката риба която сме я хванали.който иска да я пуска на мен костура ми е една от любимите риби за ядене.
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

За колегата който се изказа нещо за касапница: Сметни 36 бр. по 80 гр. средно :D
MASTA
новобранец
новобранец

Мнение от MASTA »

mirocomm написа:Ми според мен 36 костура не са касапска бройка а са си едно добро мезе, касапски са бройките на Новоселци на канала по 1 латексова кофа с н на брой костурчета 8)
Виждал сам с по 3 латексови кофи освен това и дребни ,такаче 36 костура звучи фрапантно но като се замислиш ена кофа . На мен 10 костура ми стигат да хапна ,избирам си ги и останалите обратно. :)
mirocomm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mirocomm »

Еми да, 10 на мене, по 10 на брат ми, майка ми и баща ми и стават колко :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Абе колеги,малко късно се включвам, но никой не казва има ли,няма ли риба - нали ТОВА е най-важното :lol: .Всичко зависи кой колко консумира и с какво го консумира, аз например изяждам по 15-20 риби с бутилка бяло вино :lol: :lol: :lol: 8) ,така че всеки има своя гледна точка.Определено не толерирам кофите с риба,вземи толкова колкото ще изядеш - ако ядеш.
Та - тръгна ли белювицата по Грудовска нагоре или пак ще скубим червеноперките и таранките :evil: :evil: .Чувам че по Дюлевска река около Драка вадели ЩУКА на рибка - ВЕРНО ли е :?:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Чуват се разни слухове.Мангалите маи земали по някоя зъбатка с калдърми към Грудово ,би трябвало и надолу към мандрата да има .
Там към драчево реката не е ли много малка за такава риба?
Аватар
cenk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от cenk »

Някакв циганин хванал в мрежата в Мандрата щука и казал...
Анаа майко.. корkодил.. :toimonster:
mirocomm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mirocomm »

:lol: :lol: :lol:
Не знам ама аз пък чух че някакъв дето пускал мрежи в Мандрата се удавил
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”