Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

куриерски услуги
Модератор: dantho.mihov
- petko51
- вече хвърля и на тежко
куриерски услуги
колеги препоръчайте ми куриерска фирма за достака от Великобритания до България на рибарски такъм.
Който не може да се къпе да не се съблича!
-
- научил се да хвърля
Re: куриерски услуги
Еконт Експресpetko51 написа:колеги препоръчайте ми куриерска фирма за достака от Великобритания до България на рибарски такъм.
предлага се услуга ти да си направиш плащането и да посочиш адреса на Еконт в Лондон и от там те да ти го пратят до България
другата опция е Еконт да ти направят плащането като ти само посочваш продуктите, които искаш да закупиш..тогава плащаш 4% допълнително от стойноста на стоката ти
Поздрави

- malkia_joro
- разбира нещата
В долната тема има писано нещо за ЕКОНТ и някаква друга фирма Емпреса.
Хвърли едно око
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=33136
Хвърли едно око

Красотата на живота е в това,че продължава.

и FedEx стават - добри са
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Еконт нямат грешка. И са в пъти по евтини от другите. Влез на сайта им , там има подробна информация.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- malkia_joro
- разбира нещата
Andrey_76 написа:Еконт нямат грешка. И са в пъти по евтини от другите. Влез на сайта им , там има подробна информация.

Иначе доставката на пакет до един килограм струваше над 30 лева.
Може и да е по-евтино,ама чак пък в пъти

Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За информация FedEx ми искаха 40 паунда за пакет 700 гр. ако това не е в пъти......................malkia_joro написа:Andrey_76 написа:Еконт нямат грешка. И са в пъти по евтини от другите. Влез на сайта им , там има подробна информация.Да не се бъркаш с каргото на ЕКОНТ.Там е по два и нещо за килограм,ама за пакети над 100 кг.
Иначе доставката на пакет до един килограм струваше над 30 лева.
Може и да е по-евтино,ама чак пък в пъти
Между другото има една плевенска фирма която пътува веднъж в месеца. Ползвал съм ги и са супер. Взеха ми 40 паунда за една ямаха 4 кончета.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
я се поразрови малко в нета
аз ползвам фирма която ми взима 3.5лв на килограм ,а и до колкото знам не само те взимат толкова, кви са тия еконти ,dhl ..... 

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и аз използвам тях ,но не исках да им правя рекламаbobopeli написа:Не съм ползвал техните услуги ,но колега беше споделил че са коректни.
http://www.dostaviam.com

пп ползвал съм и услугите на друга фирма ,но останах крайно недоволен тъй като на сайта им беше обявено ,че при пристигането на няколко пратки на техния адрес мога да ги обединя в една ,но НЪЦ като ми пристигнаха трябваше да платя за всяка по отделно ,като трябваше да платя 5 паунда за пакетче от 10 мухи ,та ми излязоха златни....