Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

помощ в избора
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
помощ в избора
скъпи колеги много бих искал да ми дадете съвет каква пръчка да си купя(не марка,а дължина,акция и тнт)!!! с пръчката ще ловя щука на тапа!!!!

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Re: помощ в избора
По ИЗБОР шаранеее ! За предпочитане е по - дълга и по здрава за да можеш да изхвърляш по-голяма тежест ... и вземи слушай теези хора от форума щото те знаят много пове4е от тебе и са по на ТИ с това ...blesnar написа:скъпи колеги много бих искал да ми дадете съвет каква пръчка да си купя(не марка,а дължина,акция и тнт)!!! с пръчката ще ловя щука на тапа!!!!![]()
![]()
SPINING FOREVER 

-
- фен клуб-скобар
Щука
Много е важно ,къде предимно ще ловиш.Щом е за тапа по принцип не ти трябва много дълга пръчка.Но ако има шавар ,който трябва да прехвърлиш ти трябва.Един колега от с.Петърч например лови така:Пръчката му е строшена от гората(най-обикновен кол,дълъг около 3.5м),следва капронов конец и накрая тапата и повода.Няма макара,няма дявол.На всичкото отгоре и хваща. 

- daniel_g
- разбира нещата
То тоз твой "колега" за подтема - направи си сам, а и бас ловя че тоз от селото и билет няма , ма колега му викаш , хмм... !!! Хората те питат какво да си купят ти с тояги от гората ги пращаш за риба - ехх.....Един колега от с.Петърч например лови така:Пръчката му е строшена от гората(най-обикновен кол,дълъг около 3.5м),следва капронов конец и накрая тапата и повода.Няма макара,няма дявол.
земи си SERT
Ако питаш мен земи си пръчка на SERT до 2,70 м не ти тряя по дълга мисля че Олимпия се казваше потърси по магазините добра е за щука корава с голяма акция хакаш и едно влакно да речем о,60 че и по голямо и направо лющиш шавара нема да те притеснява това че рибока се забил в шавара секач яко и друпане кораво мноо здрав прът върха ми е като кутре дебел
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Ганчев кат гледам твоят и на Секси такъм не се различават много-много с тая разлика че примерно неговият е на 3.5м и е от горътъ без паре демек а твойто от хоремагот и на 2.7м.

Басимуибабата

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- garry
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Избор
Вие почти не го ориентирахте.
Моят савет е влизаш в рибарски магазин ипочваш да гледаш и питаш
казваш че си нов и те ще ти помогнат продавачите ако не взимаш някой стар рибар и той ще ти помогне
Моят савет е влизаш в рибарски магазин ипочваш да гледаш и питаш
казваш че си нов и те ще ти помогнат продавачите ако не взимаш някой стар рибар и той ще ти помогне