Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- svincyyy
- ще става разбирач
Re: Риболов край ямбол!!!
под маисторите имаш предвид троикаджиите ли хахах.Защото то и на балахурския само "маисторите" хващат шарани

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Аз много се учудих като видях по това време на годината да хващат шарани !svincyyy написа:под маисторите имаш предвид троикаджиите ли хахах.Защото то и на балахурския само "маисторите" хващат шарани![]()
![]()
Туй риболова не е за мен 

- S.Koychev
- разбира нещата
След 10 дневен застой,вчера най-накрая решихме да направим едно излетче с приятели на Поповска.Риболова беше труден поради ледения вятър,но това не ни попречи да изкараме няколко кабакулака и гърбавици.Ловяхме на плувка с червено мънисто,12 номер жълта кука sasame, и 2 жъладови, захранката трохи и jaxon за река.Излизаха ей такива сладури

Ribarche
не, имах предвид истинския смисал на думата майстор .15 кефала по над кило свидетел сЪмsvincyyy написа:под маисторите имаш предвид троикаджиите ли хахах.Защото то и на балахурския само "маисторите" хващат шарани![]()
![]()
Последно промяна от BERBALDO на Нед Фев 27, 2011 9:31 pm, променено общо 1 път.
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
ЦЦЦццц , дано да няма повече майстори , че да има повече за мен напролетBERBALDO написа:не имах предвид истинския смисал на думата майстор .15 кефала по над кило свидетел сЪмsvincyyy написа:под маисторите имаш предвид троикаджиите ли хахах.Защото то и на балахурския само "маисторите" хващат шарани![]()
![]()

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Днес на Коневец пълно капо.Около мен общо 3-4 риби.Къде ли са кефалите по кило?
Ей ги на ама тия излизат след един месец и са над кило

Туй риболова не е за мен 

-
- ще става разбирач
Ти явно не си майстор !dikata1975 написа:Къде ли са кефалите по кило?

Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
-
- научил се да хвърля
Ами явно.Незнам как да си вържа тройката за да стана такъвivanov70 написа:Ти явно не си майстор !dikata1975 написа:Къде ли са кефалите по кило?
Пичове , не бъркайте риболова с тройка с бракониерския метод на търмък
! Има голяма разлика !

Туй риболова не е за мен 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Tachev бате,много хубава въдичка имаш,чувал съм,че е убиец за кабаци.И макарата ти не е лоша,преди 4 години си докарах от Аляска една подобна Shimano,колко пъти е влизала в реката,но няма чупене
.Като гледам влаконото ти,и то не е лошо,малко е дебело за клен,но за щука и сом е екстра.В търговията в Сливен има едно момченце продава японски плетени влакна 0.15-0.18 по 14 лева{100}м. 2 години въртя с такова-0.18,здраво е,но след няколко месеца омеква,и започва доста да се оплита.Но за цената си е доста добро.Като наближи 10 Април,не забравяйте за Теневската шука,Коневските сомчета и Устремските кленове и распери 

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Еми ще направим едно съвместноdakataegotin написа:Tachev бате,много хубава въдичка имаш,чувал съм,че е убиец за кабаци.И макарата ти не е лоша,преди 4 години си докарах от Аляска една подобна Shimano,колко пъти е влизала в реката,но няма чупене.Като гледам влаконото ти,и то не е лошо,малко е дебело за клен,но за щука и сом е екстра.В търговията в Сливен има едно момченце продава японски плетени влакна 0.15-0.18 по 14 лева{100}м. 2 години въртя с такова-0.18,здраво е,но след няколко месеца омеква,и започва доста да се оплита.Но за цената си е доста добро.Като наближи 10 Април,не забравяйте за Теневската шука,Коневските сомчета и Устремските кленове и распери

Туй риболова не е за мен 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Има трофейчета,понякога изправят тройката на Аглиата,затова се принудих да сменям тройките и на блесните.Има няколко места където върти едрата щука,но нека да се позатопли малко,тя си е там,няма къде да ходи. 

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Колеги обещах да пиша за коневец ако ходя
И ето днес бях там ГОЛЯМА СКРЪБ 5 гърбавички и 4 червеноперки за цял ден
Времето и водата бяха супер захранка колкото щеш но не иска и не иска
маи ще чакам вече да се затопли и да почвам шарана
Това е от мен НАСЛУКА
И ето днес бях там ГОЛЯМА СКРЪБ 5 гърбавички и 4 червеноперки за цял ден
Времето и водата бяха супер захранка колкото щеш но не иска и не иска

маи ще чакам вече да се затопли и да почвам шарана
Това е от мен НАСЛУКА

Ей сега се връщам от Коневец . АЗ лично ходих там да си пробвам новите такъми на спининг ! Имаше едни пичове хубави морунажи бяха наскалъпили ! Реката пада ! Напролет ще е идеална за спининг !
Туй риболова не е за мен