Надхвърляне в морето

Модератори: emo vasilev, alekst

tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Надхвърляне в морето

Мнение от tatkoogi »

pepi71 написа:........само за влакното да е-като в реални условия,защото с 0.14 и шок лидер 0.22 са си 10на метра отгоре :wink:
Ами за една част от колегите това са си реални условия! Доста хора ползват такава линия така, че...
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

tatkoogi написа:
pepi71 написа:........само за влакното да е-като в реални условия,защото с 0.14 и шок лидер 0.22 са си 10на метра отгоре :wink:
Ами за една част от колегите това са си реални условия! Доста хора ползват такава линия така, че...
Аз ползвам шок лидер но това е право на избор за това предложих такъми свободен стил. Айде помагайте за избора на датата! На мен ми се иска да е поне 7-8 градуса ама като гледам прогнозата то 10 дена все минус. Но по важно да има по-слаб вятър. Какво ще кажете за 12 ти или 13 ти март.
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

КИРО написа:Не съм автор на темата,ама само предлагам нещо
Направете си състезанието по риболов на риби.
Примерно:
1 - състезание по хвърляне за зарган.
2 - състезание по хвърляне за сафрид
и така нататък.
И вече нека всеки сам си определи с какво ще се яви по различните дисциплини.

Офертата с водолазите остава де.Изображение
Ама само предлагам,няма да участвам. :D
Зравей бат Киро искам да те поканя като арбитър .!? Какво ще кажеш ?? Относно регламета мисля че ще мога да се включат всички желаещи .
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Аз лично бомбарди под 30 грама ползвам само,от най-бързо потъващите..мисля че ще изпусна тази част с бомбардите :).
Зарганолог
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Енчо,благодаря за поканата.
Ама баш за съдия не ставам бре - много съм подкупен. :lol:

Няма да ви се бъркам в състезанието,направете си го както се полага.
Това по-нататък ще ви направи и добри авери ( след като се запознаете на място ),
а и ще доведе и до други още по-добри начинания.
Иначе,ще се постарая да присъствам като кибик. :mrgreen:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

tatkoogi написа:

Таман си мисля дали да не дойда с шаранската пръчка и с BBLC -то :lol: :lol:

Encho-master написа:.......... Какво ще кажете за 12 ти или 13 ти март.
Прогнозата я дават яко студ :wink: http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=1
дай да оставиме за април :drinkers:
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

Mi7chell написа:Аз лично бомбарди под 30 грама ползвам само,от най-бързо потъващите..мисля че ще изпусна тази част с бомбардите :).
Добре колега тъй кото още не съм ги купил да взема ли 30гр? Искам да се съобразя с възможностите и желанието на колегите . А за датата както каза Митев по-добре да оставим като даде хубаво време .
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Encho-master написа:
Mi7chell написа:Аз лично бомбарди под 30 грама ползвам само,от най-бързо потъващите..мисля че ще изпусна тази част с бомбардите :).
Добре колега тъй кото още не съм ги купил да взема ли 30гр? Искам да се съобразя с възможностите и желанието на колегите . А за датата както каза Митев по-добре да оставим като даде хубаво време .
Недей ве колега,след като не ползваш такива бомбарди за кво да купуваш.Специално моя прът постига най-добри дистанции с 30-35 грама бомбард,за това и такива ползвам.
Зарганолог
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Аз предлагам и всеки сам да си носи бомбардите , щото всеки си мята с различна - например като фърлям с фидера мятам 40гр. , с мача - 20-25 гр. и така......... на всеки сопата е различна и нека сам да си определи оптималния вариянт , така и разнообразието ще е по-голямо и ще можем да видим повече сопи и макари :wink: :drinkers:
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

Митев написа:Аз предлагам и всеки сам да си носи бомбардите , щото всеки си мята с различна - например като фърлям с фидера мятам 40гр. , с мача - 20-25 гр. и така......... на всеки сопата е различна и нека сам да си определи оптималния вариянт , така и разнообразието ще е по-голямо и ще можем да видим повече сопи и макари :wink: :drinkers:
Съгласен! :D :drinkers:
vstoikov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vstoikov »

Здр. колеги. Много интересно състезание сте организирали.И аз ще участвам.Само правилата малко според мен трябва да се променят. Защото если някой дойде със ете такава макараhttp://cgi.ebay.com/Daiwa-TOURNAMENT-SURF-z-45-extrafine-Spinning-Reel-/270441258982?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef78e1fe6#ht_2214wt_905 и подходящ за нея прът състезанието се обезсмисля. Така че моето предложение за регламента да ограничим до.
макара до 300гр.
сопа до 300 гр.
само предлагам мисля че съм прав.Живи и здрави чакам дата на състезанието. :finga: :finga: :drinkers:
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

vstoikov написа:Здр. колеги. Много интересно състезание сте организирали.И аз ще участвам.Само правилата малко според мен трябва да се променят. Защото если някой дойде със ете такава макараhttp://cgi.ebay.com/Daiwa-TOURNAMENT-SURF-z-45-extrafine-Spinning-Reel-/270441258982?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef78e1fe6#ht_2214wt_905 и подходящ за нея прът състезанието се обезсмисля. Така че моето предложение за регламента да ограничим до.
макара до 300гр.
сопа до 300 гр.
само предлагам мисля че съм прав.Живи и здрави чакам дата на състезанието. :finga: :finga: :drinkers:
Ограничения ще има само в грамажа тежеста за чепаре 40 гр.аз ще ги доставя. Щото да не каже някой че хвърля от брега за сафрид със шаранска пръчка и 150 -200 гр. Бомбардите полупотъващи или плаващи ??? щото плаващите лесно се тестват пълним един леген с морска вода плава ли без значение колко гр. е закачай и хвърляй. Всеки със своята късметлииска :D
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

И все пак да има нещо общо с риболова - на куката морски червей и да остане от него поне 1 см. под куката, иначе не се зачита опита. Тогава ще си проличи майсторлъка :lol:
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Оставането на червей под куката наистина има нещо общо с риболова, но за да е наистина риболов аз предлагам да се зачита само хвърляне, след което се вади риба (поне 40 санта) :lol: :rolleyes: :lol:
Аватар
Rado S.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rado S. »

Това ли ще се прави на състезанието :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=gsWAdMkr ... re=related
Заключено

Обратно към “Морски риболовни излети.”