Съвет за 15 коня двутактов GENOVO (PARSUN)

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Съвет за 15 коня двутактов GENOVO (PARSUN)

Мнение от toffifee77 »

Здравейте. Карам ZANDER 3.60 с алумиениево дъно. Искам да и сложа нещо 15 коня и почнаха чуденките. Дали да се "набутам" с някоя барака втора употреба или да взема 15 GENOVO. Двутактов защото всеки път го свалям и пренасям иначе знам за предимствата и недостатъците. Лодката я карам на море. Нека някой сподели, ако има двутактов Парсън. Приемам всякакви съвети какво да и сложа на лодката, но клоня към 15 двутактов(най-вече заради килограмите).
toyo1

Re: Съвет за 15 коня двутактов GENOVO (PARSUN)

Мнение от toyo1 »

Колега втора употреба (Ямаха) лесна за потдръжка и много здрава
mimok
новобранец
новобранец

Мнение от mimok »

Новото си е ново,а за тези мотори съм чувал,че имат добра гаранционна подръжка.А и вносителя е сериозно момче.С 15к.с. ще се родиш,аз съм карал моята 15к.с. а тя е 3,50м..
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Ще се родя, то на лято и второ ще ми се роди :) Като се има в предвид че цяла година миналата разпорих за....ка на един ветерок смятам че 15 ще ми легне на сърцето. Има още месец два докато се наканя какво да е. Тамън ще събера още мнения надявам се какво да е.
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Абе няма ли купен такъв двигател от никой? Голямо мълчание :):):)
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

toffifee77 написа:Абе няма ли купен такъв двигател от никой? Голямо мълчание :):):)
Има, ама не са от форума :lol:
Виждам, че си от Варна, така че когато ти е удобно можем да направим тест драйв :wink:
Само температурите да не са под нулата :D
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
zanev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zanev »

За мен един от топ 3 пазарите в Европа на изв.борд.дв. и лодки е Русия! По този показател ние сме предполагам на последно място,както и в традициите в ползването на такава техника.Но пък сме на първо място,по бедност(резерват Северозапад :mrgreen: ).В Русия не ги ловят директивите на ЕС, бензина е скапан(както и при нас) и евтин(не както у нас), карат със страшна сила 2тактови машини.Ако искаш сериозно инфо за който и да е двигател,съвета ми е ако можеш да четеш и чужди форуми(щатски и руски).Там хората за запознати много повече от нас,и не защото са по-умни а по простата причина, че имат възможност през ръцете им да минат много машини и то със мощност над нашите представи за "нормален" двигател. :mrgreen:
Не знам дали ще можеш да ги четеш без регистрация,но ето аз откъде черпя инфо от време на време.От хора ползвали,видели и пипнали :lol: :
http://forum.motolodka.ru/search.php?f= ... &fldbody=1
натискай бутона "Еще совпадения",изчаквай малко,ще връща назад във времето всички мнения със заглавие "parsun"
А тук в Щатския форум има много мнения и за стари двигатели-каквито у нас масово започнаха да се внасят:
http://www.yamahaoutboardparts.com/forum2/
За съжаление, пазара навсякъде е според възможностите на хората да купуват... :smt019 :smt019 :smt019
И малко видео:
http://www.youtube.com/watch?v=Uu-gvl05 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=H04g65JZwuc - тест драйв "под нулата" :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”