Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Между другото - миналия сезон /2010/ с жълтите куки вземаше по-добреVenkicha написа:А за самите куки - аз лично бих предпочел бели - имат блясък и привличат рибата. Но все пак проба му е майката

Жълтите са леки...аз си мисля ,че колкото е по лека куката заедно с материала успеха е по-голям.За тва с перата успеха е на лице,защото перото няма никаква тежест,не попива вода както другите материали като коса,конци и т.н и остава леко във водата...Мънцата написа:Между другото - миналия сезон /2010/ с жълтите куки вземаше по-добреVenkicha написа:А за самите куки - аз лично бих предпочел бели - имат блясък и привличат рибата. Но все пак проба му е майката
Зарганолог
-
- новобранец
Здравейте колеги! Нов съм във форума допадат ми дискутираните теми и ще ги следя с интерсес.
Вчера попаднах в нета, че някои търсят чепарета. Аз си ги правя от години сам, като чепаретат ми ловят сафрид и чернокоп доста добре. От 3 години до 7ми номер изработвам чепаретат със 100% флуорокарбон - бидемчето е от Дуел, майката от по-евтин карбон резултатите са много по-добри от вързаните с обикновена корда. Имам за продаване 3лв/бр от 9 до 7ми номер, ако някой иска може да ми пише ще му изпратя с наложен платеж.
Правя много разнообразни варианти, най-вече със зелено ламе, коса и конец, за северното черноморие са мног добри. Ползвам ги от нос Галата до нос Калиакра. Който се интересува от чепарета пишете.
E-mail: stefani91@abv.bg
Емил
Вчера попаднах в нета, че някои търсят чепарета. Аз си ги правя от години сам, като чепаретат ми ловят сафрид и чернокоп доста добре. От 3 години до 7ми номер изработвам чепаретат със 100% флуорокарбон - бидемчето е от Дуел, майката от по-евтин карбон резултатите са много по-добри от вързаните с обикновена корда. Имам за продаване 3лв/бр от 9 до 7ми номер, ако някой иска може да ми пише ще му изпратя с наложен платеж.
Правя много разнообразни варианти, най-вече със зелено ламе, коса и конец, за северното черноморие са мног добри. Ползвам ги от нос Галата до нос Калиакра. Който се интересува от чепарета пишете.
Емил
Добре дошъл колега.Петраки2007 написа:Здравейте колеги! Нов съм във форума допадат ми дискутираните теми и ще ги следя с интерсес.
Имам за продаване 3лв/бр от 9 до 7ми номер, ако някой иска може да ми пише ще му изпратя с наложен платеж.
Емил
То тук 99% от колегите също си правим сами чепарета и затова и дискотираме.
Покажи със снимки - твойте творения , сподели с нас опитът си и чак тогава предлагай за продан. Все пак ти е първи пост.
Това е тема за обмяна на опит.
Успех в риболовът и търговията.

- borkok
- научил се да хвърля
Здрасти колега
сложи някой снимка да скива ме.... 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Емилеее,директно с рогата си скочил в темата.
Без и ред да прочетеш от всичко написано.
Ний си изработваме доста по-добри чепарета от твоите,
и за това тук е писано с килограми.
Пък ако искаш и на километри го смятай де.
Без и ред да прочетеш от всичко написано.
Ний си изработваме доста по-добри чепарета от твоите,
и за това тук е писано с килограми.
Пък ако искаш и на километри го смятай де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
проба

- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Кво сте го заяли човека бре! Човека казва , че продава.Никой не ви кара да купувате.Че снимка трябва ,съгласен съм с вас .Лошото е ,че е ограничил избора от 7до 9 номер.Щото аз продавам всякакви размери и всякакви цветове и моите са изцяло от хубав флурокарбон.И щях да забравя -моите са 3лв.- за две чепарета, или 1.5 лв парчето ,като за количества и отстъпки правя.ЩЕ КАЖЕТЕ НЯМА СНИМКИ .ОК, ЕТО И СНИМКИ:Петраки2007 написа:Здравейте колеги! Нов съм във форума допадат ми дискутираните теми и ще ги следя с интерсес.
Емил

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
да това исках да покажа.това ми е първото чепаре.ако може за съвети и препоръки.
сега се уча ако може за съветРумен Александров написа:Това 30 намотки ли са или така ми се вижда имали смисъл в тях?
- borkok
- научил се да хвърля
Поне за цветовете на косата си се ориенттиралparvaka написа:да това исках да покажа.това ми е първото чепаре.ако може за съвети и препоръки.

Колега ,на всеки първото чепаре е било такова ,а може и по-зле.Просто попрочети в началото темата .Има снимки ,клипове и пр. Обяснявано е доста .Така ,че поразгледай първо и после връзвай.Тренировки му е майката -друго няма .Един приятел ми казваше на времето : като вържеш 1014 тата кука и всичко си идва на мястото.Беше прав за съжаление.parvaka написа:да това исках да покажа.това ми е първото чепаре.ако може за съвети и препоръки.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
Това ми е второто чепаре. Моля за мнение и съвет благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.