Cardinal 400i FD - Abu Garcia

Модератор: sapuna

Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Re: Cardinal 400i FD - Abu Garcia

Мнение от f1team »

Моята е размер 308 и също го има този проблем, но САМО С ПЛЕТЕНО. С монофил никога не ми е правила проблем, а преди да е сложа на спининга имах поне 15 излета без ядове. Аз и в други теми съм писал че тая макара за плетено не става. Един колега също беше писал добри неща за нея, мисля че беше Данев.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

Поръчах я още в сряда,но явно заради почивните дни не ми я пращат.Ще видиме утре ако не ми звънат от магазина ще я поръчам пак :drinkers:
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

ще ти звъннат при всички случай....точни са пичовете, въпреки че в сайта има разни неточности :) .... и да драснеш едно ЛС какво ти е впечатлението от макарата като я получиш :wink:
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

f1team написа: и да драснеш едно ЛС какво ти е впечатлението от макарата като я получиш :wink:
Така първото впечатление от тази макара беше далеч по добро от очакваното :D
Подходяща като размер,добър аванс,върти плавно и има резервна алуминиева шпула.
Благодаря на колегата f1team , перфекна макаричка.За тези пари мисля,че е наи добрата :drinkers:
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

да ти е честита и много риби да ти изкара :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”