Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Cardinal 400i FD - Abu Garcia
Модератор: sapuna
Re: Cardinal 400i FD - Abu Garcia
Моята е размер 308 и също го има този проблем, но САМО С ПЛЕТЕНО. С монофил никога не ми е правила проблем, а преди да е сложа на спининга имах поне 15 излета без ядове. Аз и в други теми съм писал че тая макара за плетено не става. Един колега също беше писал добри неща за нея, мисля че беше Данев.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
vizantieco
- фен клуб-скобар
Поръчах я още в сряда,но явно заради почивните дни не ми я пращат.Ще видиме утре ако не ми звънат от магазина ще я поръчам пак 
ще ти звъннат при всички случай....точни са пичовете, въпреки че в сайта има разни неточности
.... и да драснеш едно ЛС какво ти е впечатлението от макарата като я получиш 
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
vizantieco
- фен клуб-скобар
Така първото впечатление от тази макара беше далеч по добро от очакванотоf1team написа: и да драснеш едно ЛС какво ти е впечатлението от макарата като я получиш
Подходяща като размер,добър аванс,върти плавно и има резервна алуминиева шпула.
Благодаря на колегата f1team , перфекна макаричка.За тези пари мисля,че е наи добрата
да ти е честита и много риби да ти изкара