Некоректен колега! - naskoooo674

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Некоректен колега! - naskoooo674

Мнение от Ачо ♣ »

K.KOLEV79 написа:....Според мен във всички форуми трябва да се въведе ,за некоректен потребител бан ,особенно в продажбите........
Това не е решение,защото той може да си направи нова регистрация с нов ник!!!Във всяко стадо си има и мърша.Жалкото е,че се срещат такива и между нас.Хубаво ще е да вземе отношение и колегата naskoooo674,все пак обвиненията са отправени към него !?
Но по-принцип трябва да се спазват две основни изисквания- Задължителни опции :
1. Отвори преди да платиш .
2.Купуваш от проверени,доказали своята коректност,колеги.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Pylsar написа:
K.KOLEV79 написа:....Според мен във всички форуми трябва да се въведе ,за некоректен потребител бан ,особенно в продажбите........
Това не е решение,защото той може да си направи нова регистрация с нов ник!!!Във всяко стадо си има и мърша.Жалкото е,че се срещат такива и между нас.Хубаво ще е да вземе отношение и колегата naskoooo674,все пак обвиненията са отправени към него !?
Но по-принцип трябва да се спазват две основни изисквания- Задължителни опции :
1. Отвори преди да платиш .
2.Купуваш от проверени,доказали своята коректност,колеги.
Съгласен съм с всичко,но бива ли толкова да си нямаме доверие (явно бива)?Аз например съм сравнително нов във форума и ,така да се каже все още недоказал своята коректност. :oops: Това означава ли,че никой не трябва да купува от мен,ако продавам някога нещо?И ако-ДА,тогава как ще успея да се докажа пред колегите-съфорумници? :?:
Изображение
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Вуйчо-Ваньо написа:......Съгласен съм с всичко,но бива ли толкова да си нямаме доверие (явно бива)?Аз например съм сравнително нов във форума и ,така да се каже все още недоказал своята коректност. :oops: Това означава ли,че никой не трябва да купува от мен,ако продавам някога нещо?И ако-ДА,тогава как ще успея да се докажа пред колегите-съфорумници? :?:
Ами ти сам си отговаряш на въпросите !-" Парен,каша духа !" :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Некоректен колега!

Мнение от kasabinho »

Вуйчо-Ваньо написа:
kasabov_le написа:намам думии... е нямаше ли опция до отвориш преди да платиш
Не нямаше.И нямаше,защото такава опция бих изискал от продавача за някой скъп такъм,който да проверя дали отговаря на описанието и т.н.За въпросната обява-знам,че нещата са втора ръка със следи от употреба-какви претенции да имам.От къде да знам,че нищо не отговаря на истината.Ако беше 1 несъответствие-да кажем,ч, е някаква грешка,ама то всичко...Пък и след отговора на колегата направо се гръмнах. :evil: :evil: :evil:
Какво като е втора ръка. За всяка стока изисквам опция отвори, та продавача може да ми изпрати счупена пръчка.
Изображение
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

Като чета кво става, значи аз минах доста по-леко. Купих от наскоооо674 един риболовен куфар, който уж трябваше да е абсолютно същия като на снимката (зелен и не използван), пък той се оказа син и с видими следи от употреба.... направо съм късметлия :D
Изображение
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

kasabinho написа: Какво като е втора ръка. За всяка стока изисквам опция отвори, та продавача може да ми изпрати счупена пръчка.
А недай си Боже камъни да ми пратят по еконт,вместо нещо :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”