Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
Аз между другото поразпитах тук там и за Одринци се оказва маи,че се съдят водното и горското кои да го вземе и април щяло да бъде ясно.Дали не ни взимат пари без да имат право ,че ако е така направо си е е"""ло мамата.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
който иска да го взима , само риба да има да се лови , и 3 и 5 лева ше давам ... ама ако пак се лъжем че ходим за риба , колкото да намокрим плувките .... шит!
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
От ИАРА ми казаха, че е взет и всичко е законно, ще видим как ще се развият събитията, дано да бъде пак както миналата година, но ме съмнява.
-
- научил се да хвърля
Май новите арендатори ще се окажат като старите. Започнаха да събират такси без да са зарибили и една личинка. Не са вложили и една стотинка а започнаха да скубят народа с по 5 лв. Лично аз не смятам да плащам каквато и да е такса на Одринци!
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Ето това е необходимо да се направи в Одринци за да ти е кеф да си платиш таксата.http://www.youtube.com/watch?v=2tS0HNf5 ... re=related
-
- научил се да хвърля
5-10 шарана въобще не оправят Одринци! Тези рибки ще се загубят в големия язовир. Трябват перманентни и постянни проверки от ИАРА, и никакви концесионери печалбари.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
концесионер да не е печалбар.......Такова чудо има ли 

Не шарани му трябват на Одринци... Сом и бяла риба. А проверките от ИАРА трябва да са нещо нормално и ежедневно...
ПП
Е, няма да му навредят шаранчетата, де...
ПП
Е, няма да му навредят шаранчетата, де...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Одринци трябва да се зариби от такива екземпляри от филма защото те съдават живот на милиони малки,а не от определен брой дребосъци който не доживяват до другата година изядени от хищниците и недобросъвестни колеги които ги вземат за да ги изпържат защото са си платили, а покрай шарана и каракудата хищниците също благоденстват.
Проблема на Одринци са преди всичко мрежите и другите "промишлени" средства за риболов - така се погубва популацията на половозрелите риби и няма кой да остави потомство. Зарибявай не зарибявай като пуснат мрежата или малко ток разказват играта на всичко живо.... Язък за хубавия водоем - зарекъл съм се да не стъпя там докато не се оправят нещата.

Значи и тази година ще се ориентираме някаде другаде .Примерно Дрян Онугур маи тази година ше пуснат и Абрит .
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
От утре ще е разрешено и на Шабла, Езерец, Дуранкулак.
Някой има ли прясна информация за Одринци?
Оня ден един колега ходи да я мъчи бялата на Одринци и на Плачи дол - пълно капо.Ходят слухове за предстоящо зарибяване на Одринци, ама да видим.....

-
- новобранец
Здравейте, колеги! Тази събота времето го дават хубаво и мислим да прескочим към яз. Одринци за да видим дали мирните риби(в този случай само каракуди) са започнали да се хранят.Има ли смисъл да ходим или е още рано и новите арендатори само взимат пари без да влагат в риби..