Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери ECOGEAR - клено и кефало трепачи ;)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Воблери ECOGEAR - клено и кефало трепачи ;)
Добре - стеснявам заради теб обсега на невървежност - по Скът, Ботуня, Искър покрай насmaznislav написа:Чак пък такива крайни заключенияivo Vratsa написа: В северозапада е невървежен....

Просто сравнен със СК - този е далече от истината

- stancom
- ще става разбирач
Добре, че направи това уточнение, не че изобщо минава покрай вас, ако не съм пропуснал когато сте си го преместилиivo Vratsa написа:Добре - стеснявам заради теб обсега на невървежност - по Скът, Ботуня, Искър покрай насmaznislav написа:Чак пък такива крайни заключенияivo Vratsa написа: В северозапада е невървежен....
![]()

За пъстърви е супер.
То и аз си помислих "абе кога са го преместИли, деба, тоя Искър, да минава покрай тех", ама, нали съм от далеко, замълчах си ...
Колкото до SX-а, искам да допълня, че освен пъстърво-, двата размера, 43 и 48, при мен се явяват и костуроуничтожители в особено големи размери. На трите родопски язовира, където основно върлувам - Доспат, Широка поляна и Голям беглик - никога през миналия сезон не са оставали "халосни" спрямо костура. Обратно, пак там, нямам нито един удар на кефал на SX досега - но това вече го писах.
Колкото до SX-а, искам да допълня, че освен пъстърво-, двата размера, 43 и 48, при мен се явяват и костуроуничтожители в особено големи размери. На трите родопски язовира, където основно върлувам - Доспат, Широка поляна и Голям беглик - никога през миналия сезон не са оставали "халосни" спрямо костура. Обратно, пак там, нямам нито един удар на кефал на SX досега - но това вече го писах.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да си видял някъде да правя сравнения с CK или с който и да е било друг КЕФАЛСКИ воблер?sandista написа:При мен СК вади в пъти повече риби от него,но аз кефала го търся предимно по реките.
Написах ти , че SX не ми е първи избор при риболов на кефал, дори по-някога не излиза от кутията ама ти не мирясваш.
Ако искаш да кажа , че е пълен боклук - това няма да стане защото не е така .. И за играта не си прав - писаха ти го колегите. И аз мога да сравня при риболова на костур когато гони рибките на повърхността - MX48f и chubby и да тръбя , че последното не става и плаши рибата. Има воблери правени за определени неща и ситуации - ти го знаеш по-добре от мен.
Та предлагам да спрем да се въртим в кръг. Смятам , че има много какво да ни разкажеш за CK40F - все полезни и интересни неща вместо да говорим за нещо , че не лови като другото нищо , че там не му е нито мястото, нито времето.
Поздрави
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- ще става разбирач
Гле ги па тия къ спамат - визирам Андрей и Станко
Шъ додъ до ВАС и ще ви изям яденьето и изпИя пиеньето
За мен 15 км не са разстояние
Не разбрахте ли - попаднали сме със Сашо на урочасани воблери - ще ги водя на водосвет
А аэ иначе имам 2 кленчета на него по около 15 см
Пробвах го на врачанския за костур - нищо

Не разбрахте ли - попаднали сме със Сашо на урочасани воблери - ще ги водя на водосвет

А аэ иначе имам 2 кленчета на него по около 15 см

Пробвах го на врачанския за костур - нищо

ivo Vratsa написа:Гле ги па тия къ спамат - визирам Андрей и СтанкоШъ додъ до ВАС и ще ви изям яденьето и изпИя пиеньето
За мен 15 км не са разстояние
![]()
Тцъцъцъ, кога направиха на Искаро деривация, да минава на 15 км до Вратца...

Не се пали бе, момко, явно е от всичко изписано ,че требе да се направи надълго и нашироко сравнителен органолептичен полеви тест на всички видове Ecogear-воблери по всички видове кленосъдържащи водоеми, като реки, язовири и Дунав, за да се стигне до окончателни изводи за уловистостта им. Този тест трябва да е съпътстван с необходимите количества (и качества) печени чифтокопитни, и от съответстващи количества червена на цвят, по възможност, домашна, напитка от средноалкохолосъдържащо естество, и тъй! И всички ще са доволни, и щастливи, и ще цари любов и разбирателство навсякъде, дори и в благословения град под тепетата

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вальо, ще съ палиш,ва ? Голяма работа като има някой некадърен воблер от любимата ти марка
)
Станко и Андрей, 15км са си 5-10 минути път ( преди да сложат ченгета през 5км). Питайте Иво какви времена постигам като не съм ходил дълго за риба ..
После Иво само на туичинг ги търси ..
)

Станко и Андрей, 15км са си 5-10 минути път ( преди да сложат ченгета през 5км). Питайте Иво какви времена постигам като не съм ходил дълго за риба ..

sandista написа: Станко и Андрей, 15км са си 5-10 минути път...
Кхм...

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това го твърдиш само тиsandista написа:Вальо, ще съ палиш,ва ? Голяма работа като има някой некадърен воблер от любимата ти марка)

Поздрави.
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да му мисли тоя нещастник дето ще го вземеmaznislav написа:От по-горе разбрах, че ще се отървеш от него и вече ще спя спокойно![]()
ква мъка го чакаааа...

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- ще става разбирач
Андрей е го къде е Мездра
Интересно е да видим отзивите за новия им модел

Интересно е да видим отзивите за новия им модел

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Толкоа е НЕуловист,че ще го пусна на тънкана дори.. Да има радост сред стотинкаджии,панджабита и други дребни мишоци
Много сърдити потребителите из форума, скъпо се продавали воблерите тука ...
Като се замисля май само СК-то е много уловисто. И МХ и другите му там модели с нищо не превъзхождат себеподобните си
Вальо, с риск да се разстройш много сериозно публично ще ти споделя малко инфо .. Писах на моя японец да ми намери любимия ми СК 309.. Човека ми отвърна - " Ама тези воблери не са японски, не се произвеждат в Япония и не се предлагат като цяло за JDM".
Дори знам къде ги правят ..
Поредните кучета дето се вика ( то и затова Майстора толкова им се радва), в което няма нищо лошо. Хубаво направени, някой от тях ловят много и трудни риби. Но почти 20лв за бау-бау са си много. Погледни братята им Косадака, Айко и тн. Погледни и цената им от 10лв
( Майсторе нападай !).
Но както каза всеки сам си решава с какво да лови. Много от потребителите като видят снимка на 2 риби с един воблер и скачат да взимат. А дали рибата е хваната на него, дали това е видна реклама и така нататък и тн и тн .. ?
Много шум покрай тези Млекогиъри,много реклама, а то какво било .. радвам се,че продължаваш да ги рекламираш, примамките не са никак лоши
Обещавам да не пиша повече лоши неща за марката, виждам,че го приемаш лично.. а не би трябвало
)

Като се замисля май само СК-то е много уловисто. И МХ и другите му там модели с нищо не превъзхождат себеподобните си

Вальо, с риск да се разстройш много сериозно публично ще ти споделя малко инфо .. Писах на моя японец да ми намери любимия ми СК 309.. Човека ми отвърна - " Ама тези воблери не са японски, не се произвеждат в Япония и не се предлагат като цяло за JDM".
Дори знам къде ги правят ..

Но както каза всеки сам си решава с какво да лови. Много от потребителите като видят снимка на 2 риби с един воблер и скачат да взимат. А дали рибата е хваната на него, дали това е видна реклама и така нататък и тн и тн .. ?

Много шум покрай тези Млекогиъри,много реклама, а то какво било .. радвам се,че продължаваш да ги рекламираш, примамките не са никак лоши

A какво е ЖДМ? На мен лично ми звучи някак джедайски. Да не е съкращение на Джеди Мастър?sandista написа:...JDM...

п.с. Аз съм доволен от МХ-а. По мои наблюдения лови добре кефал и костурец. Пък майната му, че не бил за доместика...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
МХ-са е хубав и уловист воблер за мен - щуклетата и едрите кленчета не му прощават. Ако беше и малко по-тежък, щеше да е екстра 
ПС Ха, дублирахме се

ПС Ха, дублирахме се

Жапан Доместик Маркет, или нещо като боп с сирене
От последното изложение (преди месец) на риболовни артикули в брацки Китай долетя скръбната вест за некои наши лидери в пуризма - до три години всички основни японски марки ще се произвеждат в Мейнланд Чайна, дори и за ЖДМ-нужди. Owner вече били повлекли крак.

От последното изложение (преди месец) на риболовни артикули в брацки Китай долетя скръбната вест за некои наши лидери в пуризма - до три години всички основни японски марки ще се произвеждат в Мейнланд Чайна, дори и за ЖДМ-нужди. Owner вече били повлекли крак.