Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Батка и аз си мислех така но не е, вече търси плиткажите че е то топла водата.Казвам ти защото едни дядовци имаха три удара на пликото а ние на дълбокото нищо.
Георги Тенев
- pacho109
- сериозен играч
И аз мисля,че на устието има по-голям шанс да хванеш или на малка дълбочина-метър,метър и половина на пропадане и рехава захранка.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ама аз какво сам ви писал, че на дълбокото гаранция вече няма 
Но за устието ако има в балкана сняг е ощи раничко според мен.
На Бодрово в момента рибата се е концентрирала отсреща в дерето и плиткача до стената
100% съм сигорен, без да съм ходил тази година дълбочината е 1,50-1,80 ако е пълен догоре.Миналата година искарах 5 броя по 3-5 кила на полянката на 8 март.
И си беше студеничко.
И естествено под сатките
кадето е лапаницата.
Точих се на Сушицата ама така ме подклаждате с това Бодрово че зех да се замислям дали да не променя дестинациата.
Измислих го утри на Сушица други ден на Бодрово

Но за устието ако има в балкана сняг е ощи раничко според мен.

На Бодрово в момента рибата се е концентрирала отсреща в дерето и плиткача до стената

И си беше студеничко.
И естествено под сатките

Точих се на Сушицата ама така ме подклаждате с това Бодрово че зех да се замислям дали да не променя дестинациата.

Измислих го утри на Сушица други ден на Бодрово

-
- сериозен играч
Днес ходихме с жена ми на Брягово!От 8,00 до 12,00 часа изобщо не пипна!
Иначе нивото на водата леко полеко се вдига!

Добрине , не се отчайвай , на Брягово по това време само някой случаен хищник може да изкараш. Пробвай след 2-3 седмици на устието между дърветата
. На пружина,фидер или плувка като се стараеш да хвърляш възможно най- близко до дърветата. Както е писал и Асен миналата седмица беше - 10 градуса изчакайте малко де.
.

-
- сериозен играч
Краси ,какво да направим като не търпи търпилото!?
Къде точно се намират тези дървета,за които говориш по-горе,понеже чак до устието не съм ходил?Най-далечната дестинация,до която съм стигал е на около 100 метра от самотната круша в посока втечалото?Предварително ти благодаря за отговора!
Може и на лично!

- Don4o_62
- учете се от него
Ако идваш от Искра,след лозята гледай един черен път,но внимателно че е малък,пускаш се по него и си на устието,иска високи ботуши да нагазиш и почваш да ги къртиш 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- сериозен играч
Не е ли много кофти този път?С лека кола проходим ли е?През лятото минах по един през слънчогледите ,едвам успях да изплувам!За малко да използвам жокер "помощ от трактора" 

- Don4o_62
- учете се от него
Ако не е валяло се пускаш,ако е или предстой недей, че става много лошо.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мини през центъра на Искра и завий на ляво !
Следвай канала и след 500 метра отбий по черен път в посока на втичалото.
Преди него има корито на поток. Ако има ниска вода / до 15 см./ минавай с колата. Ако ли не пеша- разстоянието е 150-тина метра .
Следвай канала и след 500 метра отбий по черен път в посока на втичалото.
Преди него има корито на поток. Ако има ниска вода / до 15 см./ минавай с колата. Ако ли не пеша- разстоянието е 150-тина метра .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- сериозен играч
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На язовира устието е на крушата в момента, така че хич не си троши колата.
Днеска минах от там
.
Както си караш през Искра за Брягово има един малко кофти завой на ляво след него има черен път надоло към устието хубв и утапкан е, илиза точно на скалите и от там отиваш с колата до самата круша
.А ако искаш да минеш от другата страна на язовира, както е описал Бат Бойко,но вместо покрай реката там пътя е лош , особено след параклиса ти трябва 4+4
,продължаваш на горе към Буковския язовир след един два завоя има много готин черен път няма закъсване ,се спуска до самото устие, ако не е придошло дерето се минава чак до тополите дето се гледат отсреща крушата.

Както си караш през Искра за Брягово има един малко кофти завой на ляво след него има черен път надоло към устието хубв и утапкан е, илиза точно на скалите и от там отиваш с колата до самата круша
.А ако искаш да минеш от другата страна на язовира, както е описал Бат Бойко,но вместо покрай реката там пътя е лош , особено след параклиса ти трябва 4+4

-
- научил се да хвърля
Инфо за Леново:
За три часа нямаше пипане с изключение на едно плахо потрепване на фидера.Къпах червея на плувка и фидер,единствената индикация за живот беше една подскочила каракудка.Иначе мизерията на язовира е пълна,все едно бях хвърлил в някоя фекална яма абе гадна работа отвсякъде.
За три часа нямаше пипане с изключение на едно плахо потрепване на фидера.Къпах червея на плувка и фидер,единствената индикация за живот беше една подскочила каракудка.Иначе мизерията на язовира е пълна,все едно бях хвърлил в някоя фекална яма абе гадна работа отвсякъде.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, до 2 седмици ще се оправи положението на Леново, малко си избързал с излета там
. Сега майката му е някоя мъничка рекичка, набарваш ги и ги почваш с якото клецане
(Например има една малка рекичка която идва от Златитрап и минава през Околовръстното, и Прослав). By the way, другата седмица сряда или четвъртък ще намина към 40-те, да видя какво правят чаушаните и червеноперките.

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
-
- научил се да хвърля
До две седмици ще се раздвижи чауашана. Каракудата и трябва поне месец та дори и отгоре,поне последните три години при мен е така.Не че няма да излизат епизодични бройки но няма да е както си трябва.А относно вчерашния излет,кво да правим без проби не става работата.