Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от MAGARETOOO »

Днес отново ходих на реката след село голям манастир хванахме много черни мрени по 1 педя и много белица имам и снимки но в момента не разполагам с кабел хващахме ги точно под моста на беличко и тук таме на торен,а какви кефали видях сигорно по кило във бистрата вода седят точно под моста обаче не пипа мятам и задържам пред устата му стои и не бара,ако някой знае как да ги излъжа да сподели кефалите са много и несе плашат може би защото никой не лови на тая река.Това е от мен надявам се да съм бил полезен.
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

[quote]Привет!
Днес реших да проверя дали се е раздвижил хищника. Времето облачно и на дъжд. Но на сърбела чесането му е майката . След половин часово мятане усетих удър, който за малко не ми изтръгна въдицата. Бях се разсеял по песента на птичките и не го очаквах. Явно не съм засякъл добре и ... рибата си замина. Десетина метра по-надолу и втори по слаб. Този път бях готов. И този кефал дойде да позира.
http://sabin72.snimka.bg/other/s-bin.562788.22769830
Явно е имал среща с "косачите" понеже раната не беше много стара. Следващия близо час нищо. След малко заваля което сложи край на риболова. Но аз съм доволен.

Поздрави и наслука[/quote]

Явно нещата почват да се опичат,поздравления за ентусиазма.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

sabin написа:Привет!
Днес реших да проверя дали се е раздвижил хищника. Времето облачно и на дъжд. Но на сърбела чесането му е майката :D . След половин часово мятане усетих удър, който за малко не ми изтръгна въдицата. Бях се разсеял по песента на птичките и не го очаквах. Явно не съм засякъл добре и ... рибата си замина. Десетина метра по-надолу и втори по слаб. Този път бях готов. И този кефал дойде да позира.
http://sabin72.snimka.bg/other/s-bin.562788.22769830
Явно е имал среща с "косачите" понеже раната не беше много стара. Следващия близо час нищо. След малко заваля което сложи край на риболова. Но аз съм доволен.

Поздрави и наслука!
Колега , би ли споделил с нас къде тия удари ! Ние не сме от косачите ;) !
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

черна мряна от реката след село голям манастир кълве на всичко бял,торен червей,хляб може да отидете и да се насладите на този уникален риболов.предимно се лови на плувка но от последните ми 1-2 излета установих че на влашка плувка или демек леко дъно дава доста по добри резултати и излат по едри
Изображение
рибите са с приличен размер имайки предвид колко расте черната мряна хвнахаме около 20 такива и още толкова маломерни върнахме.
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Добре изглеждат мрянките...утре и аз мисля да правя риболов по-реката ако има слука ще кача снимки :finga:
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

shtilio написа:
Привет колеги, някой нещо да знае за малко шарково. Мисля да се разходя другата седмица на там за 2/3 дни. Мерси за инфото предварително.
Вчера ми казаха , че имало някакви проблеми със стената и са го изпуснали доста, риба йок.Понеже не съм ходил на място да видя за какво става на въпрос, най-добре да сондираш още мнения.
според мен по-добре не си губи времето там-предната седмица бяхме-ако може така да се каже защото тръгнахме веднага-вода педя :)
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

AtMos написа:Добре изглеждат мрянките...утре и аз мисля да правя риболов по-реката ако има слука ще кача снимки :finga:
Водата е много мътна колега от дъждовете аз днес ходих качила се е с 20 30 см. и рибата въобще не пипа.по добре изчакай да се оправи времето.
dodro
новобранец
новобранец

Мнение от dodro »

Колеги,имайте в предвид,че тази река е забранена целогодишно./Синаповска река от с.Хлябово до вливането и в Тунджа./
nqkoi200
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqkoi200 »

Забранена е http://www.chambersz.com/news/5475-%D0% ... -%D0%B3,че и Тунджа след Коневец-резерват Топчията.
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Здравейте, колеги! Днес посетихме р.Тунджа до с.Коневец . Доста труден риболов се получи, но успяхме да изкараме с още един колега по няколко риби.Излизаха предимно кефали но имаше и доста дребосъци от тях около педя, които връщахме обратно. Ето и снимков материал от днешния излет :shock: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Браво бре, надърпали сте рибка и сте си прекарали добре напук на Мартенските капризи на времето
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
HATPOBEH
новобранец
новобранец

Мнение от HATPOBEH »

Браво Ицо много добър улов.Хванали сте добро място там си дава риба ,направили сте си кефа.На колегата от среща много добър кефал е изкарал гледах снимки.Наслука другия път още повече и по големи
Фен клуб СЛЪНЧЕВКА
dodro
новобранец
новобранец

Мнение от dodro »

Колеги,внимавайте след Елхово посока Срем на моста на Поповска има монтирана камера.Поставили са и знак "50".
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

ей на това му се вика информация....
колеги някой ходел ли е на запушеното в ханово?Има ли още бяла риба там?Какви размери са и на какво излизат?Благодаря предварително!
Хора има много,ама Човеци вече няма............
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

kamaka написа:ей на това му се вика информация....
колеги някой ходел ли е на запушеното в ханово?Има ли още бяла риба там?Какви размери са и на какво излизат?Благодаря предварително!
Бяла риба на запушеното може и да е останала, но личното ми мнение е, че ако ще търсиш такава риба, то запушеното не е мястото затова. Виж ако става дума за щука, това е друга бира, има си я и средата е баш като за нея. Ако не ми се размине пак, идният уикенд планирам да прослушам старото корито, надявам се да има движение там вече :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”