Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Дайте инфо....
Модератори: emo vasilev, alekst
Дайте инфо....
Колеги препоръчайте ми някакво местенце във Варна, кадето има малко хора , да не се излагам че това ще ми е първото ходене на морски риболов- само да ми мине "сценичната треска" ?
а и освен кая ( тое ясно
) , какво още излиза в момента ?
благодаря предварително!
а и освен кая ( тое ясно

благодаря предварително!

- Heminguei-mlad6i
- новобранец
С баща ми ходихме на Златните на яхтеното пристанище за кая. Мога да ти кажа, че там имаше само още 1-2 рибари и те бяха обърнати. Ловяхме попчета, хванах и 3 черни, а баща ми само 1 черно. Ловяхме на площадката която е в края на кея, защото до корабите хванах само 1 попче. Калвеше усърдно и напалнихме една торба. Учудващо беше, че един от рибарите хвърляше навътре и ловеше Еларий, въпреки 4е водата е около 14-15 градуса а трябвяа да е към 18! За това се обнадеждихме и тази сабота или неделя (или понеделник) ще одим за платерина на Балчик! така че ти препоръчвам яхтеното пристанище на златните. Ако си далече от Вн, а си около Бургас, там ходихме на вилата ни миналата година на с. Черноморец и на кея(само че там има доста рибари) излизаха много каи, при това и по 2! Някои мятаха навътре и мъкнеха дребни платеринки, но имай предвид че тогава беше много студено-t вода около 10 градуса! Надявам се, че съм ти помогнал
. А ако искаш едро-На плажа на Балчик не веднъж сме ловели огромни платерини, като мятаме от брега.