дразни ли ви отношението на модовете

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

дразни ли ви отношението на модераторите към потребителите

Анкетата свършва на Чет Мар 31, 2011 12:16 am

да-дразнят ме
35
25%
не-не ме дразнят
91
65%
не мога да преценя
15
11%

Общо гласове: 141

dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: дразни ли ви отношението на модовете

Мнение от dodo16 »

По принцип темата за риболов с лъжица е интересна и няма да е лощо да се отключи след леко почистване. Коренът на думата явно идва от "лъжа", което предполага, че инструмента е подходящ за излъгването на капризни и особенно предирчиви риби. Темата би могла да се развива в посока използване на различни видове лъцжици и черпаци за презентиране на различни типове захранка, а и според устите на рибите също. За пример мога да дам по-особенната конструкция при скобара. При него според мен трябва да се използва малка леко извита лъжица с тънка и дълга дръжка.
Абе може да се направи и подфорум "Култура на храненето при видовете риба" и там да се дискутират и други кухненски прибори. :D . И модератора на подфорума вече е известен, така че админите няма да имат грижи. Както се казва всички ще са доволни.
пп. Мнението ми не е точно по темата, но другата е заключена, а тази е единственната която има връзка с нея.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

LBoy написа:... как да имаш думи, аз по-голям СЕЛЯНДУР ОТ ТОЗИ ЦИРКАДЖИЯ , риболовчо не съм виждал или чувал ...

ето това е мнение подходящо за форум,знаеш ли как ги обичам такива:граждани' като тебе,
значи щом си "за" модовете мнението ти може да стои ,но ако това беше написано против тях досега за това си изказване да си бан,в този дух на откровение ще ти го покажа ето така
547309.gif
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

До тука двама човека са с предупреждение, ако продължавате така ще има и банове! Ако имате нещо за доуточняване го правете без да се обиждате.
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Риболовчо, сигурно пак ще ми праснеш реномето, но сеирджия като мен не може да се стърпи да изкаже мнението си, без да визирам никого. За мен пускането на подобни анкети, редовен негативизъм и неграмотност в постове, пошли демонстрации на селски обноски и тарикатлък с положителност не са белег на перфектно форумно поведение и здраве. Тези симптоми са присъщи на бълнуващите с болни мозъци или словоблудстващите със здрави такива, но омаяни от дрога, включително на етилова основа. Питам те дали е възможно с редовни психотерапевтични сеанси скобар да прояде попови прасета?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

ribolovcho написа:...не мисля ...
Ми как ще правиш нещо което не ти се отдава :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Излизате от темата!!!
Мънцата

Мнение от Мънцата »

barutchiata © написа:Излизате от темата!!!
То па една тема :roll: На мен ми е ясно как ще свърши, ама ако решите оставете я :wink:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Dancho M написа:Риболовчо, сигурно пак ще ми праснеш реномето, но сеирджия като мен не може да се стърпи да изкаже мнението си, без да визирам никого. За мен пускането на подобни анкети, редовен негативизъм и неграмотност в постове, пошли демонстрации на селски обноски и тарикатлък с положителност не са белег на перфектно форумно поведение и здраве. Тези симптоми са присъщи на бълнуващите с болни мозъци или словоблудстващите със здрави такива, но омаяни от дрога, включително на етилова основа. Питам те дали е възможно с редовни психотерапевтични сеанси скобар да прояде попови прасета?
не вземам насериозно мнение от човек който е най активен във форум разни а до въпроса ти мисля че е редно да влезеш във форум за психично болни за отговор на въпроса ти за поповите прасета и скобарите,неграмотност в постове...????..поне имам такива за разлика от теб, в тема разни рядко влизам,съсредоточил съм се в други подфоруми..гледам с нещо да съм полезен а не само
да се правя на градко тарикатче...и да черпя инфо на готово..от такива като тебе вече не пишат мноо хора които правеха хубави теми и полезна информация..и моля даваите мнения само по темата....ще помоля ал капоне да си влезне в ролята,,и да поизтрие спама ,,

п.п и друго постовете на додо 16,,данчо м и стиш не им обръщам внимание понеже те са ми като сянка,кадето съм аз те са след мен..като лепки са..оставете ме малко на мира ве момчета,ако тая енергия я изразходвате във нещо по полезно от това да спамите,..ще бъдете номер 1..напишете нещо интересно и вие един път
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ribolovcho написа:ако тая енергия я изразходвате във нещо по полезно!
Хайде, стига толкова цирк :D отивайте по разделите за риболов и не забравяйте защо всички сме тука... :wink:
Изразходвайте си и отрицателната и положителната енергия чрез хобито...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”