Да ни се чуе гласа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Да ни се чуе гласа

Мнение от bisqo »

Колеги, след многото теми къде и как да се протестира срещу нехайството на ИАРА и забрата за нощен риболов, които са си без резултат ви предлагам да спрем да си вадим билети. Незнам дали е предлагано до сега, аз мисля да го направя. Така и така никой не ме е проверявал откакто имам билет, а парите ми отиват да се напълни нечия гуша, дето се пълни и от бракониерите. Та мисълта ми е ако 50 000 души(според мен хората които си вадим билет сме повече) не си извадим билет по 25лв това е над милион и двеста лева удар под кръста за тия нещастници. Може и да се стреснат.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Да ни се чуе гласа

Мнение от Митев »

Джасни му една ракия пич и не се занимавай с глупости като тая :wink: :lol: :drinkers:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Не си подновявай и шофьорската книжка като изтече, не си купувай винетка, не си плащай и здравните осигуровки... и още и още... що да им пълниш гушите! :wink:
По закона на Мърфи ще те проверят и ще получиш акт още на първия си риболов :lol: и след това ще викаш пуууу толкова години плащах и нищо пък веднъж не платих и изгорях. :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Няма проблем, ама това трябва да бъде огласено някъде, че ще има такъв модел протест, защото както казва Ачката ще ни напраскат едни хубави актове, че свят ще ни се завие :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Е малко хора ли влизат тук? 5000 души да го видят тук и да го кажат да своите познати, броя значително ще се увеличи. Иначе продължавайте да си пишете писма до премиери и тем подобни, моя начин на протест е този.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Твоя начин на протест - подтиква към чисто бракониерство - да ловим без билети , а това, по никакъв начин не се толерира във този форум :!: :idea:
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

А защо подкрепяте тогава кражбата, защото да ме караш да си вадя билет и да не се прави нищо срещу парите ми си е крабжа?
Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Що ли си мисля , че не си прав.
Не може всеки който реши, че нещо в държавата му пречи и да не си плаща данъците в знак на протест. М'чи то от 6 милиона народ недоволните са 7 милиона.
На мен ми харесва да фуча по магистралата с 200 км, ама гадната държава разрешава до 130. По твоята логика в знак на протест не трябва да си подновявам книжката и да си карам така.
То и без това КАТ не са ме проверявали от две години...

П.П. От началото на годината ИАРА са ме проверили два пъти на различни водоеми, в различни части на страната, а КАТ верно не ме е спирал от две години
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
tct

Мнение от tct »

Има по цивилизовани начини за протест.Вземи например едно журналиситческо разследване,щото напоследък май само от това се стряскат институциите.Ама да се приравняваме с бракониери,мрежари,бомбаджии или друга паплач - както искаш ги наречи някак си нестава.Щом искаш ред първо сам трябва да го спазваш. :D
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

както казах всеки сам решава. ще видим с оплакванията кога и до кой ще стигнете или пък с протестите дето се събират по 50 човека. до тогава аз ще си спестя прилична цифра и главоболията от ходене по държавни язовири.
успех на всички
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ще си спестиш цифра,да-но това няма да ти оправи положението,а със сигурност ще ти разбие нервите.Изобщо,това което ти е дошло като идея,много отдавна е открито от едни твои прадядовци в европейски аспект,които са се наричали анархисти.Не са прокопсали,ама никак,шъ знаиш :?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”