Ходи ми се на риба,а няма с кой!

Модератор: Кърцата

alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Ходи ми се на риба,а няма с кой!

Мнение от alankulu1987 »

Тази тема я правя за всички колеги като мен които имат голям мерак,но нямат превоз! Знам,че има доста добронамерени колеги които ще предявят желание да вземат някой нещастен риболовец с тях когато им се отвори свободно място в колицата :D Аз съм от пловдив. Нека всички които имат желание,но нямат превоз да пишат тук,пък туко виж някои добронамерен човечец ви е забрал :P Надявам се,че темата не е извън правилата на форума! Със здраве на всички!

П.С. Ако някои от Пловдив ходи тая седмица на рибка и има местенце да казва :lol: не,че си прося. Просто крастата е по силна от мен :lol:
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ходи ми се на риба,а няма с кой!

Мнение от evgeniboy »

Аз обикновенно ходя най-много с още един човек. От Пловдив съм и ходя предимно през седмицата. Ако има свободни от понеделник до петък пишете, на линия съм!!!!
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Колега,аз живея на 2 мин.от Веселото Село до новия Кауфланд на Брезовско шосе.
Почивам всяка събота и неделя,имам и една баракуда,с която можем да бръмчим за риба.Когато се наканя ще ти пиша на личен,ако си навит да правим излет.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Mr.Fish написа:Колега,аз живея на 2 мин.от Веселото Село до новия Кауфланд на Брезовско шосе.
Почивам всяка събота и неделя,имам и една баракуда,с която можем да бръмчим за риба.Когато се наканя ще ти пиша на личен,ако си навит да правим излет.

Готов за подвизи ! :D ще чакам ЛС :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”