Към колегите от Добрич и региона?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Към колегите от Добрич и региона?

Мнение от RAMIREZ »

От познати чух че около Крушари/Абрит са направили язови с много голяма площ, около него били строили бунгала хотели и т.н.т.
Имате ли някаква истина за съществуването на такъв гьол или съм бил брутално излъган?
Изображение
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Към колегите от Добрич и региона?

Мнение от Angel_d4 »

до Абрит има язовир.Преди много години съм ходил там и не беше никък лош но за съжаление скоро не съм,но по не официална иформация знам,че е бил зарибен и доскоро не са давали да се лови там и май вече щели да пускат. И до самия язовир построили хотел.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

RAMIREZ написа:От познати чух че около Крушари/Абрит са направили язови с много голяма площ, около него били строили бунгала хотели и т.н.т.
Имате ли някаква истина за съществуването на такъв гьол или съм бил брутално излъган?
По -добре да попиташ тук
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=6659
staria
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от staria »

Има язовир до Абрит, но не е голям, строи се в момента хотел или бунгала но още не готов.Забранен е за риболов все още, а и не се знае дали ще бъде за всички или за определени хора.Погледни тук: http://www.krushari.bg/gallery.php?id=12
toti_35
новобранец
новобранец

Мнение от toti_35 »

Да има и хотел но разбрах че само които е отседнал в хотела ще има право да лови риба.
Учи за да не бачкаш,бачкай за да учиш.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Благодаря на всички за информацията!
Очевидно има такъв водоем, а щом ще е само за ползващите хотела предполагам че много бързо собствениците ще се преориентират и към редовия риболовец срещу 1/2 от цената на стаята или някаква подобна глупост.
За Великденските празници ще отскоча да разгледам и ще пусна снимки и ако успея някакво допълнително инфо.
Изображение
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”