Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

купувам кученце Американски стафордширски териер
купувам кученце Американски стафордширски териер
Купувам Амстаф, харесвам породата. Мой приятел има но е кастрирана и няма как да си взема от него!!! Уникални кучета са!!! За връзка в темата, на ЛС или телефон 0878262332
Последно промяна от evgeniboy на Нед Мар 06, 2011 5:57 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Re: купувам кученце Американски станфорд
Колега, като си решил да купуваш нещо - поне му научи правилно името! Но за едно си прав - наистина са уникални кучета/ самият аз ги имам от 12 г./!
Re: купувам кученце Американски станфорд
Не си ли планирал бебета скоро?Красимир Коеджиков написа:Колега, като си решил да купуваш нещо - поне му научи правилно името! Но за едно си прав - наистина са уникални кучета/ самият аз ги имам от 12 г./!
- cani
- вече хвърля и на тежко
Re: купувам кученце Американски стафордширски териер
Според мен куче на 10-12 години много трудно ще направи бебета. 

Човека пише "ИМАМ ГИ" което не предопределя едно куче на 12 години...но нека той сам да отговори, предполагам не му е нужен адвокат!!!cani написа:Според мен куче на 10-12 години много трудно ще направи бебета.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако търсиш нещо с родословие виж това --->> http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=146&t=11286 ама цените до колкото видях са 700евро
разрови се в сайтовете за обяви има хубави питбулчета за по 100-150 лв ,но пък родословието е поставено под въпрос
и умната с тези кучета ...надявам се да не го изпозваш за битки 
разрови се в сайтовете за обяви има хубави питбулчета за по 100-150 лв ,но пък родословието е поставено под въпрос

Да определено са прекрасни кучета , но обикновенно развъдниците надуват цените, а ако кучето било с "дефекти" каквото и да означава това , трябвало да го кастрирам задължително. Така ми каза именно собственичка на един такъв развъдник....и аз естествено я напсувах и и пожелах нея да кастрират!!!czd написа:ако търсиш нещо с родословие виж това --->> http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=146&t=11286 ама цените до колкото видях са 700евро
разрови се в сайтовете за обяви има хубави питбулчета за по 100-150 лв ,но пък родословието е поставено под въпроси умната с тези кучета ...надявам се да не го изпозваш за битки

Благодаря колега, много полезни линкове....бях решил ако някой колега от форума отглежда случайно да се сродимМънцата написа:http://www.topobiavi.com/%D0%B0%D0%BC%D ... 06257.html
Тук също има доста обяви http://www.555.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0 ... %80/obiavi

-
- новобранец
Здравейте колеги! Кучета като АСТ не са за всеки! Това е силова порода, която винаги се опитва да доминира и трябва от рано да се изгради ерархията в семейството! Ако човек има нужните знания и най-вече ОПИТ, АСТ се превръща в прекрасен любимец. В САЩ породата е наричана - съвършенното семейно куче.
В къщи или на разходка, никой не може да се доближи до мен, съпругата и до двете ми дъщери без да съм одобрил.При добро обучение - перфекна охрана!
И не за последно - ако някой използва АСТ, питбула или др. породи с цел боеве, то те според мен са за затвор!
Надявам се да съм бил полезен!
В къщи или на разходка, никой не може да се доближи до мен, съпругата и до двете ми дъщери без да съм одобрил.При добро обучение - перфекна охрана!
И не за последно - ако някой използва АСТ, питбула или др. породи с цел боеве, то те според мен са за затвор!
Надявам се да съм бил полезен!
- CERRUTI
- сериозен играч
Не се набувай за родословия и подобни глупости....
Моето куче го взех инцидентно,иначе човека го е плащал 1000$ но се наложи да се раздели с него.....и аз го взех на 6месеца, та вече над 10години сме заедно!Казва се Бари,та Бари има повече документи от цялото семейство,родословие до 10то коляно и т.н.Обаче за да се признаят трябва да си член на федерацията на АСТ....един вид трябва да си цакаш годишна вноска,абе всичко е мафия!!!Иначе съм го срещал със шампиона Леон и тоя Леон беше като пинчер пред моя!Обаче собственик му е председателя на федерацията

Мисля тая година да го пускам на женска да пробвме да видим дали пак ще свърши работа.....ако стане може да пусна 2-3 кутрета на символични цени във форума!!!
А за породата-страхотни са обаче не са за всеки,има си специфични особенности които е добре да научиш преди да си вземеш защото може да се окаже мъчение както за кучето така и за теб!!!
Моето куче го взех инцидентно,иначе човека го е плащал 1000$ но се наложи да се раздели с него.....и аз го взех на 6месеца, та вече над 10години сме заедно!Казва се Бари,та Бари има повече документи от цялото семейство,родословие до 10то коляно и т.н.Обаче за да се признаят трябва да си член на федерацията на АСТ....един вид трябва да си цакаш годишна вноска,абе всичко е мафия!!!Иначе съм го срещал със шампиона Леон и тоя Леон беше като пинчер пред моя!Обаче собственик му е председателя на федерацията

Мисля тая година да го пускам на женска да пробвме да видим дали пак ще свърши работа.....ако стане може да пусна 2-3 кутрета на символични цени във форума!!!
А за породата-страхотни са обаче не са за всеки,има си специфични особенности които е добре да научиш преди да си вземеш защото може да се окаже мъчение както за кучето така и за теб!!!

Колега Леон е едно от наи стандартните кучета в клуба и мнг.кратен шампион на бг.имам женска от него която е на 7г.с съштите стандартни форми.Мнг.умни кучета са имам и син от нея и тое красавец бащата е АТИЛАCERRUTI написа:Не се набувай за родословия и подобни глупости....
m-kar.mobile.bg