Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Искър ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Яз.Искър-Щъркелово гнездо
Мрежите им намериха цаката.
Дано не си правЕМИЛ ЙОРДАНОВ написа:Мрежите им намериха цаката.

това е от днес, не знам дали кълве
- Прикачени файлове
-
- DSC00306.jpg (139.47 KiB) Преглеждано 1483 пъти
-
- новобранец
Къде е това колега,прилича на Шипока амаа..vnh написа:това е от днес, не знам дали кълве
Това е на втичалото, не знам как се казва мястотоLudia Shekspir написа:Къде е това колега,прилича на Шипока амаа..vnh написа:това е от днес, не знам дали кълве
раздвижи се рибата и откъм шипочанския залив,вчера реших да видя каква е обстановката там,че очаквам скоро да се раздвижи бялата риба и не сгеших.Резултата за около 5 часа риболов бе една мерна бяла около 1 кг. и 10 костура,ударите бяхя само на дъно.Съжалявям,но снимки няма.
- jorro11
- ще става разбирач
Нещо леко ме съмнява леко за костурите ама както и да е...все ми се струва ,че за там им е малко рано еле пък и на дъно...,а пък ако са били и по педя започвам все по силно да се съмнявам...lubo1971 написа:и 10 костура,ударите бяхя само на дъно.
Градски язък,че се водиш Самоковец,от 25 години шетам по Искъра и знам кога,къде и какво да ловя,а съмненията си остават за теб
- jorro11
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Искър ?
Абе то не е лошо да си шеташ по Искъра и да знаеш какво и къде се лови ама понеже и аз имам горе-долу идея за какво иде реч та за тва .....па и без снимка е така...на думи сите сме големи.....нищо личноlubo1971 написа:Градски язък,че се водиш Самоковец,от 25 години шетам по Искъра и знам кога,къде и какво да ловя,а съмненията си остават за теб
и на мен ми прилича на Шипока сега там е паднало нивото , като гледам отсреща определено не е устието на Искъраvnh написа:Това е на втичалото, не знам как се казва мястотоLudia Shekspir написа:Къде е това колега,прилича на Шипока амаа..vnh написа:това е от днес, не знам дали кълве
и на мен ми прилича на Шипока сега там е паднало нивото , като гледам отсреща определено не е устието на Искъра
Колеги тази снимка е по пътя между Самоков и Ихтиман. Често минавам от там и снимах. Това е след Ново Село.
Колеги тази снимка е по пътя между Самоков и Ихтиман. Често минавам от там и снимах. Това е след Ново Село.
да де това е шипока 

По-малко вода повече риба!!!!! 

-
- новобранец
Наи после го уточних меvnh написа:и на мен ми прилича на Шипока сега там е паднало нивото , като гледам отсреща определено не е устието на Искъра

Брат ми днес е бил там....хубави уклеи са се ловили...няколко костура е хванал...и една платика към 500гр.
Нивото е доста ниско....но снеговете тепърва ще се топят..така че съм оптимист за след забраната
Нивото е доста ниско....но снеговете тепърва ще се топят..така че съм оптимист за след забраната