Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво ще откриваме като не сме го закривали...
Модератор: dantho.mihov
Аре, ве! То е ясно, че не е Перла! Аз и към Фичоза моем да подкарам влако, ама нека Батето да кажечуруликпенчо написа:Това Доценте не е Перла.Това е едно дивно място наречено Фичоза /near the Warna sity/,което е достойно за събиране ,ядене , пиене ,е може и за риболов. Т.е. ако остане време.
Време е рандевутата да се попреместят и малко по-северно.Да покажем и ние от Варна какво можем/в ядене и пиене ,де/. Щото той,риболовът е само маслинката в коктейла.Наслука!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Заповядай доценте...на 24 или 25 май...се ще сме там...ще дойдат Михалич,Мирко и тайфа от Стара Загора...Дели,Хемингуей и № брой пичове от Варна...а и Бургаската агитка се заформя...
А на почитателя на Пенчо Славейков ще кажа да заповяда и той...хахаха...щом е учил в Сливен....то Бургас по права линия е по-близо до Сливен от Варна... па и аз имам пресантиман към Града на 100те войводи...още ми викат 105тия войвода...хахахаха...
Като чета форума...оставям с впечатлението, че варналий се събират повече в кръчма...отколкото на открито...край морето...
Хлевоустия Друмч...се опита да ги събере на едно ....преди време...ама на повика МУ откликнаха 2-3 пенсионери...хахахаха...
Сладко му е на Дурума...да лови забранени маломерни калканчета...ама нещо не го качват на яхта вече...та си мъкне самара с пръчките на гръб...хахахаха...

А на почитателя на Пенчо Славейков ще кажа да заповяда и той...хахаха...щом е учил в Сливен....то Бургас по права линия е по-близо до Сливен от Варна... па и аз имам пресантиман към Града на 100те войводи...още ми викат 105тия войвода...хахахаха...

Като чета форума...оставям с впечатлението, че варналий се събират повече в кръчма...отколкото на открито...край морето...

Хлевоустия Друмч...се опита да ги събере на едно ....преди време...ама на повика МУ откликнаха 2-3 пенсионери...хахахаха...

Сладко му е на Дурума...да лови забранени маломерни калканчета...ама нещо не го качват на яхта вече...та си мъкне самара с пръчките на гръб...хахахаха...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не съм от Сливен,а от Ямбол. Е, почти същото е ,ама не съвсем. Само че от почти 23 години не живея там.
Благодаря за поканата.С удоволствие бих присъствал,но имам служебни ангажименти по празниците /това не е оправдание,аз съм сериозен софраджия/.Може би на някоя от другите срещи ще имам удоволствието да се запозная с вас всичките основни играчи от форума лично.
Благодаря за поканата.С удоволствие бих присъствал,но имам служебни ангажименти по празниците /това не е оправдание,аз съм сериозен софраджия/.Може би на някоя от другите срещи ще имам удоволствието да се запозная с вас всичките основни играчи от форума лично.