Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

искър
Модератор: Paublo_Eskobar
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
искър
Колеги утре съм на искъра на щъркела или малко след него някой ако има инфо да дава
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
dneska bqx tam ! imashe okolo 15/20 kolegi napravi mi vpechatlenie ediniq ot tqx ,beshe s nadyvaema lodka i skusa ykleq, po dva gi vadeshe , zaxranvashe prez 5 min. i edinstven imashe (seriq)! Ot brega skyka ,kato izkliychim tyristkite s maniqta da kleknat da pipnat vodata ta da im se vidqt mercedesite na prashkite tova RIBOLOV LIE! ima i snimki (vish mi galeriqta) samo 2 sa zashtoto bqx nabliydatel ot restoranta i drygite sa trapezni da ne pravq "skomina" na kolegite za tova ne sum gi kachil!!! NASLYKA

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
мерси за инфото
аз ще хода малко по на долу от снимките но дано имам късмет
ясно ми е че ще е пълно ама шофьорът е на работа и нема начин сигурно в понеделник пак ще отскочиме като е по спокойно ама ако утре нема грам риба ще се замислиме
подшушнаха ми че минавали проверки аз имам билет но ми е интерестно да видя дали си варшат работата защото всеки втори софиянец знае за мрежите на искъра
ясно ми е че ще е пълно ама шофьорът е на работа и нема начин сигурно в понеделник пак ще отскочиме като е по спокойно ама ако утре нема грам риба ще се замислиме
подшушнаха ми че минавали проверки аз имам билет но ми е интерестно да видя дали си варшат работата защото всеки втори софиянец знае за мрежите на искъра
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Be te tapite i dnes se vijdaxa za syjalenie a v restoranta 200g. yklej,4 lv. YJAS!!!altavoto_me4e написа:мерси за инфото