Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малка разходка
Малка разходка
Здравеите колеги,днеска се поразходихме малко да половиме,първо ходихме до Лобош с нагласата да ловиме каде се вливла Струма ма от към асвалтовия си път каде е уж забранен.Вече знака го нема там за забранено влизане ма 100м по надоле има ограда така че същата работа,не става там.После мислехме на Поцърненци у залива там па пъта е един такъв че го нема вече
и от там на Арката, а тя една бистра ма поне като ниво е добре.Рибите почнаха да излизат малко преди обед,като излизаше предимно червеноперка и по некои уклеи,има доста каракуда обаче е много наплашена и вобще не и е до ядене.За такъма много фин иначе нищо не става - повод 0,08 кука номер 20 и така на края имахме по 20-тина рибета като наи много кълвеха на един шарен,на торен не зимаха .Видех и по некоя щука покраи брега,хвърляха хаивера а имаше едни образи с троики каде ги дебнеха да дернат некоя ма не видех да извадат некоя
.Ето и некоя снимка
Това е от Лобош

И от Арката

Това е от Лобош

И от Арката

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Малка разходка
И червенопера е риба! Браво, добър излет

- indalo
- фен клуб-скобар
Екстра разходка, а и рибета има.
Набрал сам му и мисля идната седмица да ходя некаде.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер са снимките от Лобош !

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Тая вероятно е била една от последнитеMr.Barry написа:И червенопера е риба! Браво, добър излет![]()

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- antivik
- кандидат преподавател
Браво за излета и много хубав язовир, поне като гледка, като риба вие ще кажете. Поздрави за рибоците
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!