Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

FILStar Bomber 2337-02
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
FILStar Bomber 2337-02
Ем чи купих си една бройка от тези воблери,че питам ся каква риба лови и дали лови?Немога да напемя снимка на воблера,но ще го опиша:
9см.,тракащ,продълговато тяло,холографско оцветен по страните,долната страна е червена,гърба-син.Има две сериозни тройки на корема и опашката.Интересна е лопатката,която не е като на другите воблери,а все едно започва от гърба.Ето снимка на модел 2337-01.Разликата смятам,че е само в оцветяването.Кажете каквото знаете за този модел!

9см.,тракащ,продълговато тяло,холографско оцветен по страните,долната страна е червена,гърба-син.Има две сериозни тройки на корема и опашката.Интересна е лопатката,която не е като на другите воблери,а все едно започва от гърба.Ето снимка на модел 2337-01.Разликата смятам,че е само в оцветяването.Кажете каквото знаете за този модел!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Re: FILStar Bomber 2337-02
Не съм ползвал този воблер, макар да съм го заглеждал няколко пъти в магазина, двоумейки се дали да не му се хвърля и азКамбата написа:Ем чи купих си една бройка от тези воблери,че питам ся каква риба лови и дали лови?Немога да напемя снимка на воблера,но ще го опиша:
9см.,тракащ,продълговато тяло,холографско оцветен по страните,долната страна е червена,гърба-син.Има две сериозни тройки на корема и опашката.Интересна е лопатката,която не е като на другите воблери,а все едно започва от гърба.Ето снимка на модел 2337-01.Разликата смятам,че е само в оцветяването.Кажете каквото знаете за този модел!![]()

Така че не ти оства нищо друго след като си го взел, освен да ходиш и да го ползваш упорито

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: FILStar Bomber 2337-02
По принцип е така.Мисля,че е подходящ не само за щука,а и за някоя по-голяма бяла риба,или по-малко сомче,въпреки,че като нямам лодка,сом,или бяла трудно ще хвана.Аз като го купувах си мислех за дунавските щуки,аве...да му дойде времето ще го пробвам.
И надявам се да се похваля с успех!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.