FILStar Bomber 2337-02

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

FILStar Bomber 2337-02

Мнение от Камбата »

Ем чи купих си една бройка от тези воблери,че питам ся каква риба лови и дали лови?Немога да напемя снимка на воблера,но ще го опиша:

9см.,тракащ,продълговато тяло,холографско оцветен по страните,долната страна е червена,гърба-син.Има две сериозни тройки на корема и опашката.Интересна е лопатката,която не е като на другите воблери,а все едно започва от гърба.Ето снимка на модел 2337-01.Разликата смятам,че е само в оцветяването.Кажете каквото знаете за този модел! :lol:

Изображение
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: FILStar Bomber 2337-02

Мнение от Stefko »

Камбата написа:Ем чи купих си една бройка от тези воблери,че питам ся каква риба лови и дали лови?Немога да напемя снимка на воблера,но ще го опиша:

9см.,тракащ,продълговато тяло,холографско оцветен по страните,долната страна е червена,гърба-син.Има две сериозни тройки на корема и опашката.Интересна е лопатката,която не е като на другите воблери,а все едно започва от гърба.Ето снимка на модел 2337-01.Разликата смятам,че е само в оцветяването.Кажете каквото знаете за този модел! :lol:

Изображение
Не съм ползвал този воблер, макар да съм го заглеждал няколко пъти в магазина, двоумейки се дали да не му се хвърля и аз :lol: :lol: Това, което съм чувал за него е от 2-ма колеги риболовци и то е напълно противоположно: Единият мисля беше от Свищов и миналата година направо им беше скъсал шортите на тамошните щуки с това воблерче (дори тази снимка ми е учудващо позната :wink: :lol: ) От друг пък колега чух напълно противоположни впечатления - нямаше уловена нито 1 рибка с него, въпреки сравнително редовната му употреба :?
Така че не ти оства нищо друго след като си го взел, освен да ходиш и да го ползваш упорито ;) Той сам ще покаже бива ли го или не :)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: FILStar Bomber 2337-02

Мнение от Камбата »

По принцип е така.Мисля,че е подходящ не само за щука,а и за някоя по-голяма бяла риба,или по-малко сомче,въпреки,че като нямам лодка,сом,или бяла трудно ще хвана.Аз като го купувах си мислех за дунавските щуки,аве...да му дойде времето ще го пробвам. :lol: И надявам се да се похваля с успех! :lol: :lol: :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”