ИСКЪРА ПРИ ГАРА БОВ

Модератори: bobopeli, sapuna

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ИСКЪРА ПРИ ГАРА БОВ

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

v nedelq ne izdurjax ,ruchnax komshiqta natovarixme decata ta na BOV. Pochti vinagi minavam prez ISKREC zaradi po dobriq put! I rekata, kakto vinagi sprqxme na (ELANA) za po mastichka, no tozi put o6te ne bqxa otvorili i zaredili bara. Ne mi poprechi da ogledam rekata a i chichkata izvadi po birichka ot monalogodishna rekolta.Ta nivoto oshte spadashe ot topeneto 30/40sm.ne e 1.50m.kakto beshe predi vreme. Leko zamutnena,imashe desetina kolegi prusnati po techenieto i oshte tolkova mestni po putq s kolela i vudici za slyka neznam ako nqkoj e xodil da kazva spored men e oshte zashemetena ot topeneto nz. Na mostcheto pri gara BOV (peka TRESKAVEC) imashe dve momcheta koito sega opuvaxa prutite i nqmashe smisul da gi pitam.ISKURA pulen,muten a nie natocheni ,vuydosheveni ,ama bez STRUV????? komshiqta mina napravo na blesna a az yporito zatursix gadinki pod kamunite. Namerix 3 zemni chervejcheta i edin skorpion, zametnax v po pritixnal ychastuk i zachakax, taman da se mestq i edno ribe preskochi plyvkata ,znachi riba imaaaa si rekox a struv nqmaaaa!Prezametnax v po plituk ychastuk i se pochna edno kulvane ama na nervi,drebosuka mi ismyka 4erveite a i ne ostana kamuk neoburnat. Na blesnata beshe bezmisleno da se probva poveche qko techenie mutna voda ,a decata vurnaxa vuv vodata vsichki obyvki ot brega i se razshlqpaxa s edni pruchki po vodata a na men mi e got, durvetata cufnali , toplo,prolet! Ne sujalqvam za izleta vupreki neyspechniq my izxod, grumnax edin gyshter s vuzdushnata da ne sum kapo i xajde v trafika za Sofiq! (ima i snimki vij mi galeriqta)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”