Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

кога ще е забраната за 2011г
Модератор: sapuna
Re: кога ще е забраната за 2011г
Тази година забраната ще бъде от 15.04 до 30.05,това ми казаха в ИАРА като си презаверих билета миналата седмица
Привет на всички,хубав форум,много е полезен за начинаещите като мен

-
- разбира нещата
Това си е по закон.таз забрана,само за рибари,рай за бракониерите.Dolph. написа:Тази година забраната ще бъде от 15.04 до 30.05,това ми казаха в ИАРА като си презаверих билета миналата седмица![]()
Не я ли отложат,ще става мармалад.
Кат миналата година,после да я забавят,да удължат срока.
На къса плувка,в репея...
Малко офф топикmimi750830 написа:Това си е по закон.таз забрана,само за рибари,рай за бракониерите.Dolph. написа:Тази година забраната ще бъде от 15.04 до 30.05,това ми казаха в ИАРА като си презаверих билета миналата седмица![]()
Не я ли отложат,ще става мармалад.
Кат миналата година,после да я забавят,да удължат срока.
Колега,евала за хубавата тема и снимките които правиш.Тази р.Росица,ще стане,ако вече не е много популярна покрай теб

Представя решение на ТЕЛК и му е безплатен за 1 годинаnenko123321 написа:Junjurcho имам един робнина той е с увреждания трябвали накакво удостоверения за да е безплатен билета или не? пп:мерси за информацията

www.kUkUrUkU.eU - сайт за детски клипчета
-
- разбира нещата
На къса плувка,в репея...
Нормативна уредба-Любителски риболов :nenko123321 написа:.....имам един роднина той е с увреждания трябвали някакво удостоверения за да е безплатен билета или не?...
..............................................................................................................
2. на хората с увреждания до навършване на 65-годишна възраст се издава билет за любителски риболов за срока на валидност на документа, удостоверяващ увреждането;
3. на хората с увреждания, на които увреждането е определено пожизнено, се издава безсрочен билет за любителски риболов.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- voow
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важно е като се обърнеш всички да мълчат....
www.sigurna-sluka.com
www.sigurna-sluka.com