Футболните бисери на 2011-а

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
k_kuk
новобранец
новобранец

Мнение от k_kuk »

Стоичков се сравни с Христос, Венци Стефанов премести БАН в село Микре, а Батков щял да трепе прасета
Макар и постна на терена, футболната 2010-а година определено бе сред най-хитовите по отношениe на колоритни изказвания. Титаните на мисълта бяха безкомпромисни пред микрофоните, а лафовете им определено си струва да се припомнят.

Венци Стефанов
По повод претенциите на Тодор Батков, че „сините“ са основани през 1911 г:

"Левски" може да е най-старият отбор, ама не в София, а в Персийския залив!
По тяхната логика утре от ЦСКА могат да кажат, че са създадени от
опълченците на Шипка. Истината е, че "Левски" е създаден, за да има “Славия”
с кой да играе". Към Димитър Пенев след жребия за Купата на България:

"Бате Митко, вечният късметлия си бе, да му еба майката." Отговор към нападките от страна на изпълнителния директор на „Литекс“ Величко Дихонов:

"Не искам да коментирам хора, които са под 10 дихона тъпота. Аз от "Литекс",
знам само Гришата Ганчев и мога да говоря само с него. Няма да говоря с
Пурко, Мурко и други комедианти. "Отново по адрес на „любимия“ му „Литекс„:

"Вие ми е*ахте майката. В "Литекс" има само 1 човек с под 2 висши образования.
БАН трябва да се измести в академията в Микре (б.р. - родното място на Гриша Ганчев).
Ако си мълчиш, по-добре да се облечеш в женски дрехи. Аз все още нося панталони
и смятам още да ги нося. Дори песовете на Гриша Ганчев ще станат шампиони по този
начин в "А" група. Ама много се навеждат някои съдии към Ловеч. А пък като се
наведат в поза партер, както обичат в "Литекс" - там има доста борчета, майката
си трака."Нов залп по адрес на отбора от Ловеч:

"Което куче ме е залаяло, все е побесняло. Лесно е да биеш у нас, но после,
като отидеш в Европа, те хващат някакви, където за пръв път виждат топка,
и те разбиват."След позорната загуба от „Чавдар“ (Етрополе) за купата през пролетта:

"Поне да бяхме отпаднали в мач с греди, а то ние се разхождахме по терена.
Затова и когато влязох в съблекалнята, играчите ме гледаха като
посрано дете майка си." От „Литекс“
Отговорът на „Литекс“ към постоянните нападки от страна на Венци Стефанов:

"На вниманието на сладкодумеца Чичо Венци. Прав е Чичо Венци да казва, че
кучетата на нашия благодетел Гриша Ганчев доста разбират от футбол.
Господин Младен Михалев не е лошо да размисли и да ги сложи начело на
най-стария столичен клуб. Първо, ще му излязат по-евтино, защото ядат по-малко.
Второ, със сигурност повече разбират футбола от Чичо Венци.
Трето, за 20 години години поне два пъти ще класират отбора за евротурнирите."Величко Дихонов говори за колегата си в ЦСКА Венци Живков:

"Не го слушайте, той е полицай, нищо не разбира от футбол."
От ЦСКА
Изпълнителният директор Венци Живков обяснява финансовата каша в клуба:

"Дължим едни пари на едно място, но и ние чакаме пари за една работа,
а като дойдат и няма страшно вече."Прощално обръщение на бившия директор Атанас Караиванов:

"Оказа се, че съм постъпил в лудница. Два месеца някакви хора обикалят
около мен в транс и повтарят „ЦСКА, пари, ЦСКА, пари”...
Един румънец, наричаха го Йоан Андоне (б.р. - треньорът), вече се уреди
и го изписаха. При напускането му го видях за първи път щастлив, а очите му искряха.
Сам съм си виновен, че доброволно постъпих в психодиспансера. Има само един човек,
който може да се справи в тази ситуация - Пегъзи Музовски."Президентът Димитър Борисов коментира Атанас Караиванов:

"Защо го назначих ли? Подаде си молбата за работа и го назначихме."Димитър Борисов коментира идеята на феновете да си направят алтернативен ЦСКА:

„Марката ЦСКА се държи от „Титан” и никой друг. Извън ЦСКА обаче новият клуб
може да се казва както иска. Например ДуЧеКа.”SMS от Димитър Борисов към председателя на Централния фенклуб Димитър Ангелов-Дучето:

"Дуче, ти си обикновен гей, който обслужва ДПС срещу ГЕРБ."Димитър Пенев за жребия в Лига Европа, отредил за съперник уелския анонимник ТНС:

"Не ги знам тези какви са – ТеНеСе ли са, ТеКеЗеСе ли са."Пената сравнява футболистите от неговото и сегашното поколение:

"Важно е да можеш и на маса, и на другия ден на терена. А сега някои футболисти
не могат нито на едното, нито на другото място." Емил Костадинов „плаши гаргите“ след поредния резил:

"Който ни бил – бил, това беше! Отсега нататък само ЦСКА ще бие."Иван Славков:
Отговор на въпрос следи ли футбола:

"Сега гледам билярд и снукър, защото много ми харесват топките."Предложение относно екипите на футболните съдии:

"По-добре е съдиите да сменят сегашните си екипи с тоги,
за да не им се виждат кривите и космати крака."Тодор Батков:
За обстановката на стадиона на „Литекс“:

"В Ловеч е като в Дивия запад, няма такова чудо!"Обещание към феновете на „Левски“ преди дербито с ЦСКА:

"Ще трепем прасета напролет."Неизпълнено обещание, дадено преди двубоя с „армейците“:

"Бием ЦСКА, доиграваме още 7-8 мачлета и сме шампиони."За ситуацията в ДЮШ на „Герена“:

"Питах Гонзо как върви синът му в "Левски" и той ми каза,
че тренира в 8 сутринта. А това вече е проблем."След гостуването на „Спортинг“, загубено с 0:5:

"Изсипахме се в Лисабон като прабългарска орда – мъкнем с нас жени,
деца, кучета и котки."
Аватар
k_kuk
новобранец
новобранец

Re: Футболните бисери на 2011-а

Мнение от k_kuk »

Христо Стоичков:
Лаф от церемонията за „Спортист на годината“:

"Който играе – печели, който не играе – го вземат в националния отбор".След дербито „Барселона“ – „Реал“, спечелено от любимия му тим:

"И ако във въздуха около вас хвърчи нещо бяло, не си мислете, че е сняг.
Това е бялата перушина на „Реал”."Изказване преди двубой между каталунците и „Реал“:

"Мразя “Реал” и всичко бяло, драйфа ми се от тях."Сравнение между националния отбор по негово време и сегашния:

"Сегашните звезди, ако играеха по наше време, нямаше да са достойни
дори да ни носят куфарите." Камата коментира кои са най-големите звезди:

"Двама сме големите - аз и адашът Христос."Култово интервю след мач на „Мамелъди“
„Репортер: – Тренер Стоичков, това не беше най-доброто ви представяне…

Стоичков: – Еми това е първата игра, добрата игра след почивката… След… ъъъ всичките да бъдат щастливи, прекалено многото хора отиват в националния отбор. Това е резултатът! Така че… 90 минути, мисля че, че… тимът играе много добре, няколко шансове, много добри шансове за гола. Това е част от футбола. Така че… ВЕРТОЛЕЙШЪН играчите ми, защото… 45 минути игра с 10 играчи, но много добра работа, много твърда. Това е много важно! За мен системата всички разбират какво правят второто полувремето… Така че съм много щастлив от разочарованието!

- Мислите ли, че Нео Лин (б.р. – съдията, изгонил човек от „Мамелъди“) оказа влияние върху играта?

- Не. Мисля и двата отбора, и двата… и двата много добри шансове за гол. Нормално. Първите 15 минути много добър шанс за Катлехо, след това и Мамути, втората част много добър шанс и за Люохан… Така че това е част от футбола, понякога има един шанс за гол и не за голове, завършва играта и РЪЗЪР. Но накрая аз съм… ъъъъъ… много щастлив момчетата ми. А това е много важно!

- Все пак успяхте да вземете точка и всичко е все още във вашите ръце?

- Слушай, аз никога не съм гледал другите отборите, винаги съм имал много добро уважение към останалите отбори, към останалите треньори – аз никога не СПОРЯ (на български) другите отборите, защото никога не разбирам другия ЛАКРОМ. Така че много е добре да си гледам моята работа, моите играчи и МАЧЕСТРОНСОМ. Това е много важно!“

Христо Бонев
"Мисля, че вицепремиерът Цветан Цветанов, провеждайки операция „Наглите”,
пропусна да арестува един нагъл човек като Лечков."Георги Димитров-Джеки
"Някои наши треньори и футболисти дават интервю след мача и казват, че
животът продължава. Какъв живот бе, той отдавна родният футбол е умрял!"Даниел Боримиров
„Вече ми писна от глупостите, които Батков говори пред медиите по мой адрес.
Тоя е за психиатрията. Нищо чудно, ако го нападнат извънземни,
да обвини мен за това.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”