Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Здравейте на всички !!!
Модератор: dantho.mihov
Здравейте на всички !!!
Искам да направим една добра тема. по сравнение и разсъждение, относно две от водещите рибуловни марки на пазара, а имено става въпрос за марките:
TRABUCCO i SERT.
Надявам се че ще получа достоверни отговори и мнения, относно темата от ЕКСПЕРТИ и любители на този вид спорт.
По този начин ще дадем тласък на една доста обширна и интересна тематика, която от своя страна ще заинтригува доста голяма част от начинаещите в спорта.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО за ОБЪРНАТОТО ВНИМАНИ И ТАРПЕНИ, по ТЕМАТА.
TRABUCCO i SERT.
Надявам се че ще получа достоверни отговори и мнения, относно темата от ЕКСПЕРТИ и любители на този вид спорт.
По този начин ще дадем тласък на една доста обширна и интересна тематика, която от своя страна ще заинтригува доста голяма част от начинаещите в спорта.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО за ОБЪРНАТОТО ВНИМАНИ И ТАРПЕНИ, по ТЕМАТА.
Re: Здравейте на всички !!!
Здравей колега, смятам че си начинаещ рибУловец и въпроса ти е малко странно зададен...това че не е в правилния раздел, го оставяме настрана.
Ами как да сравниш две марки , без да дадеш конкретни модели за сравнение. То е все едно да кажеш БМВ е по добро от Мерцедес. Да ама ако сравним S класа на Мерцедес (08 г.) с 318 примерно на БМВ (92 г.)
става обратното, нали? Така че ако те интересува наистина, дай конкретни модели за сравнение. 
Ами как да сравниш две марки , без да дадеш конкретни модели за сравнение. То е все едно да кажеш БМВ е по добро от Мерцедес. Да ама ако сравним S класа на Мерцедес (08 г.) с 318 примерно на БМВ (92 г.)

- antivik
- кандидат преподавател
И на мен ми се чини, че темата не е фолмулирана както требе
Поне да имаше уточнение за какво къмпинг оборудване става въпрос, а ако се има в предвид такъми... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Re: Здравейте на всички !!! ТРАБУКО И СЕРТ
Колеги здравеите!
Благодаря за поущренията които направихте относно раздела в които ще се направи дискусията по темата.
Но не това е момента да се поущряваме кои каде пише и за какво!
Незнам как ви е прозвучало сформирането на въпроса ви по отношение сравението на двете марки TRABUCCO & SERT.
Важно е да се даде точна и ясна представа за Мненията от компетентни Риболовци които можеби сме.
На една част от които са лубители но в запален стадий и на начинаещи които ще се позаинтересоват четеики ТЕМАТА.
А колко до това за темата за равнение и одстоверност на мнението може всеки да се досети че става въпрос имено за СЪШИНСКАТА част на екипировката не един риболовец.
А имено всеки знае, че тя се сформира по отношение на това, какво би искал да държи в рацете си отиваики на лов.
ЗА пояснение става въпрос за : ПРЪТ, МАКАРИ, МЕСИНА, ПЛУВКИ, ОЛОВА, ИЗКУСТВЕНА СТРЪВ, И КУБ ОЩЕ ДРУГИ АКСЕСОАРИ от страна на ДВЕТЕ МАРКИ.
НЕКА С ТОВА ОТВОРИМ СЪЩИНСКАТА ЧАСТ НА ТЕМАТА !!!
Благодаря за поущренията които направихте относно раздела в които ще се направи дискусията по темата.
Но не това е момента да се поущряваме кои каде пише и за какво!
Незнам как ви е прозвучало сформирането на въпроса ви по отношение сравението на двете марки TRABUCCO & SERT.
Важно е да се даде точна и ясна представа за Мненията от компетентни Риболовци които можеби сме.
На една част от които са лубители но в запален стадий и на начинаещи които ще се позаинтересоват четеики ТЕМАТА.
А колко до това за темата за равнение и одстоверност на мнението може всеки да се досети че става въпрос имено за СЪШИНСКАТА част на екипировката не един риболовец.
А имено всеки знае, че тя се сформира по отношение на това, какво би искал да държи в рацете си отиваики на лов.
ЗА пояснение става въпрос за : ПРЪТ, МАКАРИ, МЕСИНА, ПЛУВКИ, ОЛОВА, ИЗКУСТВЕНА СТРЪВ, И КУБ ОЩЕ ДРУГИ АКСЕСОАРИ от страна на ДВЕТЕ МАРКИ.
НЕКА С ТОВА ОТВОРИМ СЪЩИНСКАТА ЧАСТ НА ТЕМАТА !!!
Колега G.R.O.S.'S, добре дошъл във Форума, гледам че си новорегистриран!
Темата ти е меко казано недоразвита и не става ясно какво имаш предвид с нея!?
Какво точно трябва да сравняваме, и защо (само) между тези две марки
На мен лично пръчките(с никои изключения разбира се ) и макари от гореспоменатите фирми изобщо не ми допадат , но за това пък на аксесоари(СЕРТ) и влакна(ТРАБУКО) съм сериозен и доволен ползвател и така....
п.п.Дай някаква насока, каква е идеята и какво сравняваме, да знам в кой раздел да преместя темата?
Темата ти е меко казано недоразвита и не става ясно какво имаш предвид с нея!?
Какво точно трябва да сравняваме, и защо (само) между тези две марки

На мен лично пръчките(с никои изключения разбира се ) и макари от гореспоменатите фирми изобщо не ми допадат , но за това пък на аксесоари(СЕРТ) и влакна(ТРАБУКО) съм сериозен и доволен ползвател и така....
п.п.Дай някаква насока, каква е идеята и какво сравняваме, да знам в кой раздел да преместя темата?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Понеже става въпрос за това да се даде представа за какво аджеба сва въпрос относно двете марки SERT i TRABUCCO.
Може да започнем сас ОБЩО сравнение като цялостно на продуктовите им раздели а имено това според мен са ПРЪТИ, МАКАРИ, ВЛЪКНА, ВОБЛЕРИ, КУКИЧКИ, ПЛУВКИ и АКСЕСОАРИ.
За да се развържем и започнем да коментираме определен модел и конкретен аксесоар.
Може да започнем със ТОВА коя марка от ДВЕТЕ е по доказаната и утвърдена на Българския пазар, и имено за обосновка със кои свои продукт.
Имайки се в предвид че съм нов не означава че сам неопитен и неук в областа просто ми се иска цялостно хората да започнат малко по малко да изказват мнения за да изложа и аз моите гледни точки по становищата.
Защото работя и със двете, марки като се има предвид че работя може да се констатира и разталкова по няколко начина че наистина роболовя и РАЗПРОСТРАНЯВАМ продуктите им на БГ пазар
Може да започнем сас ОБЩО сравнение като цялостно на продуктовите им раздели а имено това според мен са ПРЪТИ, МАКАРИ, ВЛЪКНА, ВОБЛЕРИ, КУКИЧКИ, ПЛУВКИ и АКСЕСОАРИ.
За да се развържем и започнем да коментираме определен модел и конкретен аксесоар.
Може да започнем със ТОВА коя марка от ДВЕТЕ е по доказаната и утвърдена на Българския пазар, и имено за обосновка със кои свои продукт.
Имайки се в предвид че съм нов не означава че сам неопитен и неук в областа просто ми се иска цялостно хората да започнат малко по малко да изказват мнения за да изложа и аз моите гледни точки по становищата.
Защото работя и със двете, марки като се има предвид че работя може да се констатира и разталкова по няколко начина че наистина роболовя и РАЗПРОСТРАНЯВАМ продуктите им на БГ пазар
Трябваше да започнеш с това, че си търговец, колега!
Да ме прощаваш, но с този уникално безобразен правопис едва ли ще намериш ентусиасти да дискутират!
Засега местя темата в "разни" за известно време!
Да ме прощаваш, но с този уникално безобразен правопис едва ли ще намериш ентусиасти да дискутират!
Засега местя темата в "разни" за известно време!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- antivik
- кандидат преподавател
G.R.O.S'S написа:... за да изложа и аз моите гледни точки по становищата.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
Абсолютно безмислена тема,колегата се опитва да си направи реклама на стоката ама нещо не му се отдава 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
joko75 написа:Абсолютно безмислена тема,колегата се опитва да си направи реклама на стоката ама нещо не му се отдава
...ъхъм....все едно ползва гугъл преводач.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
То е очевидно- опит за некво попълзновение и намеса в пазара на такъмите,ама зле изработено,че и слаба логистична подкрепа