Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Избор на болонезе
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Избор на болонезе
Привет на всички. Аз имам болонезе 4м Ню Хънтър , но искам да си взема по-дълго от порядъка на 5-6 метра. Може ли да ми дадете някакви предложения от порядъка на 50-65лева , засега. Каквито имате или сте мн довлни за тази цена. Бих желал така да е по лекичак и издържлив .Благодаря. Видях и четох темата за "кой какви болонези използва" и има толкова много и различни , бих искал някой да ме насочи. (ако съм сбъркал нещо,или се повтаря "изтрийте я-темата) Thanks!

Re: Избор на болонезе
http://fishing-market.com/shop-2/produc ... uctID=2929
Лека,качествена,здрава и удобна пръчка.Достъпна цена.
Аз съм точно с такава болонеза и мога да кажа че си заслужава на 100%.
Лека,качествена,здрава и удобна пръчка.Достъпна цена.
Аз съм точно с такава болонеза и мога да кажа че си заслужава на 100%.
За тези пари бих ти предложил пак New Hunter само че 5тица или 6тица 

Най-голямата риба е изпуснатата

Както колегите вече са ти казали, огледй се за някой Ню Хънтър - 5 или 6 метра. Паричките в бюджета са малко за нещо повече. Ако си увеличиш бюджета до към 90лв се огледай за Focus Gelato - на 5 метра, лично на мен, ми допадна страшно много. Леко и стегнато болонезе за къси дистанции (за по-големи, контролът над плувката ще е по-труден, но не и невъзможен). Успех в избора!
разликата между Ню Хънтърката и Формакса от линка са меко казано колкото от тук до Китай.Знам сега какво ще стане....ще се появят 155 мнения ,че хънтъра е божествена пръчка и т.н.Аз съм ползвал и двете пръчки и като се има в предвид,че ценовата разлика не е съществена,смятам че избора е ясен.Само ще кажа разликите мужду двете:
-при формакса няма това толкова пречещо залепване на кордата по пръчката,като при Хънтъра/мисля си даже че има повече водачи/
-по качествена изработка при Формакса,като колената нямят луфтовете на "ловеца"
-не толкова лигава като Хънтъра
Стова изказвам само лично мнение и не искам да ангажирам никого с него.Ню Хънтърът има своите качества,но смятам че за тези пари има и по-добра
-при формакса няма това толкова пречещо залепване на кордата по пръчката,като при Хънтъра/мисля си даже че има повече водачи/
-по качествена изработка при Формакса,като колената нямят луфтовете на "ловеца"
-не толкова лигава като Хънтъра
Стова изказвам само лично мнение и не искам да ангажирам никого с него.Ню Хънтърът има своите качества,но смятам че за тези пари има и по-добра