Щекарски далавери.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- g00
- вече хвърля и на тежко
Щекарски далавери.
Колеги не ги разбирам много тези вашите Щекарски далавери но искам да споделя нещо интересно което видях. Предполагам че ще ви е интересно.
http://bcove.me/qbp5inak
http://bcove.me/qbp5inak

Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Щекарски далавери.
колега вземи си намери неква друга работа стига пълни саита с безмислени теми и без това е зациклил
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Защо така,разбираш ли щеките?Или просто реши,че форума е зациклил..?ben_lyusien написа:колега вземи си намери неква друга работа стига пълни саита с безмислени теми и без това е зациклил
Цикли заради такива изказваня,а можеше в тази тема да се накачат доста полезни клипчета.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
защо трябва да решавам да не съм сляп какви безмислени и едни и същи питания се пускат за темиPaublo_Eskobar написа:Защо така,разбираш ли щеките?Или просто реши,че форума е зациклил..?ben_lyusien написа:колега вземи си намери неква друга работа стига пълни саита с безмислени теми и без това е зациклил
Цикли заради такива изказваня,а можеше в тази тема да се накачат доста полезни клипчета.
Къде са хубавите излети и теми с нещо полезно което е изпробвано иначе всички можем да се ровим в гуглето и да пускаме безмислени теми защо не пусне нещо което тои сам е пробвал както и предната му тема
Нека пусне тема къде е ходил какво е пробвал тогава евала
или пък друго да питам къде са твоите интересни теми

и после ме питаи защо е зациклил
-
- научил се да хвърля
Поздравления колега клипчетата са доста добри и има какво да се научи от тях.

- Бисо
- сериозен играч
Съгласен съм с колегата.ben_lyusien написа: защо трябва да решавам да не съм сляп какви безмислени и едни и същи питания се пускат за теми
Къде са хубавите излети и теми с нещо полезно което е изпробвано иначе всички можем да се ровим в гуглето и да пускаме безмислени теми защо не пусне нещо което тои сам е пробвал както и предната му тема
Нека пусне тема къде е ходил какво е пробвал тогава евала
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- g00
- вече хвърля и на тежко
За жалост не съм щекар, стори ми се интересно за това го пуснах. Ако някой има нещо на против да го изтрие. 

Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.