Макара Mitchell 310x gold

Модератор: sapuna

Аватар
Dimo_shtukata
новобранец
новобранец

Макара Mitchell 310x gold

Мнение от Dimo_shtukata »

Абе хора скоро се здобих с това хубаво макарче, какво Ви е мнението за него Mitchell 310x GOLD
Kadeto ima "pateta" tam sam i az
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

:)))

Мнение от zapalen_92 »

Щом е Мичел страшна макара ще е!!!А пък и аз и видях снимки страхотна макара е:).Я кайи от каде я взе и за колко пари?плссс:)
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

За това ли иде реч ???

Изображение
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
stoyanms
новобранец
новобранец

Мнение от stoyanms »

Много риби и от мен :roll: .Притежавам блеснарка от същата серия и съм много доволен.Хайде успех :wink:
catch & release
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Да ти е честита и много риби и безпроблемно риболовстване с нея ! Иначе мнението ми за нея е доста лошо както и за всички спинингови Мичели откак марката стана собственност на Пуре Фишинг :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Павел Иванов написа:Да ти е честита и много риби и безпроблемно риболовстване с нея ! Иначе мнението ми за нея е доста лошо както и за всички спинингови Мичели откак марката стана собственност на Пуре Фишинг :?
Хм, интересна работа :roll: Не съм запознат с промените в собствеността на Мичел, но ето впечатления и от моя опит, които донякъде потвърждават казаното: Имам един Мичел Challenge 40, закупен някъде преди около 15-тина г., който и до днес ми служи безотказно :!: Едва тази зима забелязах, че му се наряза водещата ролка, но вината мисля беше в мен - никога не съм смазвал въпросната макра :shock: :oops: :oops:
В същото време преди 2 г. ми подариха друг Мичел (Avocet), който след не много усилена употреба (в смисъл, че го ползвах за плувка, а не за спининг), също тази зима, сдаде багажа - падна му боята, наряза се ролката и т.н.... :x :?
В крайна сметка вече се въздържам да се заглеждам по Мичели, но все пак се надявам, че в скъпите класове поддържат старото си качество.

Тази макаричка от снимката изглежда поне на външен вид доста добре и аз също пожелавам на собственика дълго и безпроблемно ползване :roll: :wink:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Павел Иванов написа:Да ти е честита и много риби и безпроблемно риболовстване с нея ! Иначе мнението ми за нея е доста лошо както и за всички спинингови Мичели откак марката стана собственност на Пуре Фишинг :?
Павка / ако мога така да се обърна към теб / ти какви спинигови макари имаш и какви би препоръчл , като качественни .Ако може и в различните ценови класове .
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

tetko написа: Павка / ако мога така да се обърна към теб / ти какви спинигови макари имаш и какви би препоръчл , като качественни .Ако може и в различните ценови класове .
Ми няма проблеми за обръщането :wink: След разни разпродажби ( включително и на един Mitchell 310x GOLD ) в момента имам само няколко Шимана , Дайви и едно Риоби . При положение че вече всеки би могъл да играе на Ибейя то вече не е толкова трудно човек да се сдобие с качествена при това чисто нова макара на прилична цена !
Ето няколко примера :

http://cgi.ebay.com/2006-Shimano-Biomas ... dZViewItem

http://cgi.ebay.com/Daiwa-Tierra-1500-A ... dZViewItem

http://cgi.ebay.com/Ryobi-Zauber-2000-S ... dZViewItem

И трите от предложените макари са чисто нови и се шиптват до България :wink:

Павел Иванов
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

Като я гледам тази макара колко е красива по добре да я държиш на рафта като експонат много е лъскава
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Честита макара .Дълго и безпроблемно да я ползваш
Като я гледам тази макара колко е красива по добре да я държиш на рафта
ама след 15 години редом до риболовните ти трофеи :smt023
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
Dimo_shtukata
новобранец
новобранец

hm

Мнение от Dimo_shtukata »

тази макара по магазините струва 140-160 лв.
Аз си я купих за 60 лв+20 лв транспорт 80 лв. през Ebay. Там има страхотни неща за много по-малко пари ( е чакаш 10 дни за доставка но си струва). Лошото е само за прътове - транспорта е много скъп. Иначе вече плащането е лесно откриха в България PAYPAL.

Иначе за макарата е страхотна - увеличи се замятането на блесната поне с още 3-4 метра и направих и сефтето преди две седмици две хубави пъстървички на Велека.
Kadeto ima "pateta" tam sam i az
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Павка мнооо са арни - особенно тази от втория линк. Тенкс
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

Според мен митчел е много добра марка,знам го от личен опит като започнах първи клас един комшия ми подари макара митчел ауто 30 беше я ползвал разбира се значи в момента е някаде на около 15г. и работи безотказно.Отначало я използвах за всякакъв ти риболов а сега предимно за дъно но при тази експлатация сам определено доволен, не е жобще пазена от мен защото си ме представте първи втори клас какъв съм бил :oops: е сега почвам да я понапазвам де :D .А иначе с здраве да си я ползваш и много риби да хващаш :wink:
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Troli

Мнение от Troli »

Макарата на Митчел е перфектна и аз я загледах за 130лв.! :wink: Павката не разбира от макари!Купува ментета,при положение,че при Алем има по-добри макари,на по-добра цена!Например Флюгер-Президент или Флюгер-Медалист! :wink: :roll: :D :shock: :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тетко нямам преки впечатления от Тиерата но имам туй по който образ и подобие е създадена :
Изображение
Ми впечатленията ми от нея са ........ ми че е добра ! При това много ! Нищо че Тиерата е правена от малко по-евтини материали от Сола та да държи съответно малце по-ниска цена то предполагам че почти не и отстъпва по качества - перфектен баланс ! доста широка шпула способсваща по-добро замятане и намаляваща паметта на влакното ! реди перфектно ! аванса и държи на макс ! и пр. и пр. :wink:

:lol: :lol: :lol: Саше , таман ми беше домъчнело за теб и флюгера :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”