Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макара Mitchell 310x gold
Модератор: sapuna
- Dimo_shtukata
- новобранец
Макара Mitchell 310x gold
Абе хора скоро се здобих с това хубаво макарче, какво Ви е мнението за него Mitchell 310x GOLD
Kadeto ima "pateta" tam sam i az
- zapalen_92
- разбира нещата
:)))
Щом е Мичел страшна макара ще е!!!А пък и аз и видях снимки страхотна макара е:).Я кайи от каде я взе и за колко пари?плссс:)
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Хм, интересна работаПавел Иванов написа:Да ти е честита и много риби и безпроблемно риболовстване с нея ! Иначе мнението ми за нея е доста лошо както и за всички спинингови Мичели откак марката стана собственност на Пуре Фишинг

В същото време преди 2 г. ми подариха друг Мичел (Avocet), който след не много усилена употреба (в смисъл, че го ползвах за плувка, а не за спининг), също тази зима, сдаде багажа - падна му боята, наряза се ролката и т.н....

В крайна сметка вече се въздържам да се заглеждам по Мичели, но все пак се надявам, че в скъпите класове поддържат старото си качество.
Тази макаричка от снимката изглежда поне на външен вид доста добре и аз също пожелавам на собственика дълго и безпроблемно ползване

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Павка / ако мога така да се обърна към теб / ти какви спинигови макари имаш и какви би препоръчл , като качественни .Ако може и в различните ценови класове .Павел Иванов написа:Да ти е честита и много риби и безпроблемно риболовстване с нея ! Иначе мнението ми за нея е доста лошо както и за всички спинингови Мичели откак марката стана собственност на Пуре Фишинг
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- Павел Иванов
Ми няма проблеми за обръщанетоtetko написа: Павка / ако мога така да се обърна към теб / ти какви спинигови макари имаш и какви би препоръчл , като качественни .Ако може и в различните ценови класове .

Ето няколко примера :
http://cgi.ebay.com/2006-Shimano-Biomas ... dZViewItem
http://cgi.ebay.com/Daiwa-Tierra-1500-A ... dZViewItem
http://cgi.ebay.com/Ryobi-Zauber-2000-S ... dZViewItem
И трите от предложените макари са чисто нови и се шиптват до България

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Dimo_shtukata
- новобранец
hm
тази макара по магазините струва 140-160 лв.
Аз си я купих за 60 лв+20 лв транспорт 80 лв. през Ebay. Там има страхотни неща за много по-малко пари ( е чакаш 10 дни за доставка но си струва). Лошото е само за прътове - транспорта е много скъп. Иначе вече плащането е лесно откриха в България PAYPAL.
Иначе за макарата е страхотна - увеличи се замятането на блесната поне с още 3-4 метра и направих и сефтето преди две седмици две хубави пъстървички на Велека.
Аз си я купих за 60 лв+20 лв транспорт 80 лв. през Ebay. Там има страхотни неща за много по-малко пари ( е чакаш 10 дни за доставка но си струва). Лошото е само за прътове - транспорта е много скъп. Иначе вече плащането е лесно откриха в България PAYPAL.
Иначе за макарата е страхотна - увеличи се замятането на блесната поне с още 3-4 метра и направих и сефтето преди две седмици две хубави пъстървички на Велека.
Kadeto ima "pateta" tam sam i az
-
- научил се да хвърля
Според мен митчел е много добра марка,знам го от личен опит като започнах първи клас един комшия ми подари макара митчел ауто 30 беше я ползвал разбира се значи в момента е някаде на около 15г. и работи безотказно.Отначало я използвах за всякакъв ти риболов а сега предимно за дъно но при тази експлатация сам определено доволен, не е жобще пазена от мен защото си ме представте първи втори клас какъв съм бил
е сега почвам да я понапазвам де
.А иначе с здраве да си я ползваш и много риби да хващаш 

"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
- Павел Иванов
Тетко нямам преки впечатления от Тиерата но имам туй по който образ и подобие е създадена :

Ми впечатленията ми от нея са ........ ми че е добра ! При това много ! Нищо че Тиерата е правена от малко по-евтини материали от Сола та да държи съответно малце по-ниска цена то предполагам че почти не и отстъпва по качества - перфектен баланс ! доста широка шпула способсваща по-добро замятане и намаляваща паметта на влакното ! реди перфектно ! аванса и държи на макс ! и пр. и пр.
Саше , таман ми беше домъчнело за теб и флюгера

Ми впечатленията ми от нея са ........ ми че е добра ! При това много ! Нищо че Тиерата е правена от малко по-евтини материали от Сола та да държи съответно малце по-ниска цена то предполагам че почти не и отстъпва по качества - перфектен баланс ! доста широка шпула способсваща по-добро замятане и намаляваща паметта на влакното ! реди перфектно ! аванса и държи на макс ! и пр. и пр.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов