Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ТЕНИСКИ "НА РИБА"СПРЕТЕ БРАКОНИЕРИТЕ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
са,видрата пак ще почне да се заяжда за правопис и ,че сьм говорил глупости-ама НАЛИ ТОВА ВИ БЕШЕ ИДЕЯТА-ЗА БРАКОНИЕРИТЕfixxer написа:Здравейте, току що бяхме на мини среща в която обсъдихме тениските. Надписа с бракониерите няма да фигурира.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
5 кила,5кила написа:пак питам,че се поядосах- НАЛИ ТОВА БЕШЕ ИДЕЯТА??????а не зелена ли е,бела ли е....ЖЬЛТА() ли е....както и преди споменах-нещо като с надписа "не сте сами"
Писна ми на х...я ,какво ще пише и кво не

Айде наслука. И не се сърди за онея постове

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
за тениските
Аз съм на мнение да си направим тениски с надпис "да спрем бракониерите" със или без логото на саита или които иска да си направи и от двете аз лично така смятам да направя. Защото мисля че все отнякъде трябва да се почне това с бракониерите .Вместо да седим и да цъкаме със зъби да се ваикаме "тия я расипаха с мрежите пак кво да направим сега"
с най-добри чувства към всички

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ай,да ви кажа малко "СПАМ" по темата-аз на много места ходя и то доста често-сьс жестоки пичове се срещам,ядеме прасета,кози,ярета и кво ви дое на акьла...освен за винтери,комбайни,мрежи,парагади и нам си как там вече се наричат -друго не чувам-верно е-псувам ги право куме,та в очи,ама те ми се смеят,некак си нарицателно ,питам ги тия хора-"бе на вьдица не ви ли е хрумвало"?еее-секи си има по 3 прьчки зад вратата и ми казват-"бе ти луд ли си-на вьдица риба не се лови"!!!!!това е за сьжаление в ЦЕЛА БЬЛГАРИЯ-праете си изводи,праете си фЛАнелки,праете кво си искате-тьжната истина е това-защо си мислите,че тук има толкова регистрирани от 2005г напр с по 5 мнения?е,заради това-ОТВРАТЕН сьм от всичко,ай,наслука!!!!
и нека си не вьрви,да седиш 4 дена с него на една маса,да пиеш ракия,да си говорите глупости и да му налееш у главата,че има и ТАКИВА ХОРА,като вьдичари,дето им е кеф на вьдица да ловят!!!седи и те гледа като ИЗВЬНЗЕМЕН-това е положението-аз за тва се ядосах на детската идея за......"бракониерите"-ми то целия НАРОД са БРАКОНИЕРИ-кви неща сьм виждал,кви неща сьм ЧУВАЛ....не моиш се пребориш!!!!аз не случайно винаги сьм казвал,че докато и моя набор не ИЗМРЕ(1971) нещата нема да се оправят......праете си фланелки,като искате-лепете си по колите "не сте сами",като искате-НАПСУВАЙТЕ ме,за тва мое мнение,като искате-поразгледайте,как стоят нещата...ако искате

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Local
- учете се от него
Незнам 5кила , не можем да те видим в момента , може и да си седнал5кила написа:прав сьм ...за сьжаление за ВСИЧКО

А бе наливал съм на такива хора акъл в главата и има ефект да ти кажа , не е поразяващ , но все пак има.
Айде сега относно тениските . Виждал съм тази на Фиксера и на живо изглежда наистина страхотно , особено когато е изгладена!
Давайте момци , творете , правете , важно е тениски да има и да се познава че сме от един отбор.
Клавиатура риба не лови!!!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Прав за кое5кила написа:искам видрата да си признае,че сьм прав....![]()
признай си,видра,не ме мъчи повече
![]()
![]()

За това ,че нищо няма да се получи с тази идея(няма да се реализира):Да, беше прав
,но относно идеята ,че няма никакъв смисъл:Мисля ,че не си

Последно промяна от vIdRaTa на Вто Май 22, 2007 9:06 am, променено общо 1 път.
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---