Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на яз. Искър, югоизточната страна
на яз. Искър, югоизточната страна
Днес се разодихме малко до Искър-а с намерението да половим риба, но бе уникален вятър, просто събаряше и стойки, и въдици, и всичко. В тази обстановка успяхме да излъжем няколко рибки - кълвяха и на болонез и на хранилка, като платиките налитаха на торния червей, а бабушките - на белия. Кълвеше в моментите, когато вятърят утихваше за малко, после не се разбираше нищо от вълните и бурята. Като ни продуха добре вятърят, си бихме камшиците и ресто у дома.

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Re: на яз. Искър, югоизточната страна
така е по добреdebeloto написа:Днес се разодихме малко до Искър-а с намерението да половим риба, но бе уникален вятър, просто събаряше и стойки, и въдици, и всичко. В тази обстановка успяхме да излъжем няколко рибки - кълвяха и на болонез и на хранилка, като платиките налитаха на торния червей, а бабушките - на белия. Кълвеше в моментите, когато вятърят утихваше за малко, после не се разбираше нищо от вълните и бурята. Като ни продуха добре вятърят, си бихме камшиците и ресто у дома.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Добре ,в тази буря.Това не го ли знаете ,духа ли леко в София ,горе е буря
Югоизточната част е много общо ,интересува ме заради друго.Къде бяхте на Шипочанския или към резервата?

Всичко може,но не всеки го можe.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет съ4етан с рибки ! 

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Пак е екстра, че сте хванали риба. Днес времето беше отчайващо. Бях решил и аз да ходя ама вятъра ме върна. 

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

Браво за упоритостта.Пък и не е било напразно