Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какъв мач използва...
Модератор: Paublo_Eskobar
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Re: Кой какъв мач използва...
Колеги досега използвах за мач едно боло на 4м. но искам да си взема мачова пръчка ще я ползвам за ваглери до десетина гр. онзи ден гледах един на ОСАКО 5-20 гр. и ми направи впечатление че като го разтръскам много "лигав" почти по цялата дължина това нормално ли е за мачовете с таква малка акция ще ми се да е малко по стегнат но и да не е като кол ще ловя главно платика перки и каракуди.Знам,че няма да е кой знае какво но предложете нещо до 70 - 90 лв.
Ако искаш теле мач новия на фокус е ПЕРФЕКТЕН!!! http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=54 В магазините го има и по 75 лв
или http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=54
или http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=54
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1995hanks написа:Колеги досега използвах за мач едно боло на 4м. но искам да си взема мачова пръчка ще я ползвам за ваглери до десетина гр. онзи ден гледах един на ОСАКО 5-20 гр. и ми направи впечатление че като го разтръскам много "лигав" почти по цялата дължина това нормално ли е за мачовете с таква малка акция ще ми се да е малко по стегнат но и да не е като кол ще ловя главно платика перки и каракуди.Знам,че няма да е кой знае какво но предложете нещо до 70 - 90 лв.

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Опс забравих да кажа че искам да е зглабяем и по възможност на 4.20hanks написа:Колеги досега използвах за мач едно боло на 4м. но искам да си взема мачова пръчка ще я ползвам за ваглери до десетина гр. онзи ден гледах един на ОСАКО 5-20 гр. и ми направи впечатление че като го разтръскам много "лигав" почти по цялата дължина това нормално ли е за мачовете с таква малка акция ще ми се да е малко по стегнат но и да не е като кол ще ловя главно платика перки и каракуди.Знам,че няма да е кой знае какво но предложете нещо до 70 - 90 лв.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Колега не го виждамvanko84 написа:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1995hanks написа:Колеги досега използвах за мач едно боло на 4м. но искам да си взема мачова пръчка ще я ползвам за ваглери до десетина гр. онзи ден гледах един на ОСАКО 5-20 гр. и ми направи впечатление че като го разтръскам много "лигав" почти по цялата дължина това нормално ли е за мачовете с таква малка акция ще ми се да е малко по стегнат но и да не е като кол ще ловя главно платика перки и каракуди.Знам,че няма да е кой знае какво но предложете нещо до 70 - 90 лв.

- emilstankov
- новобранец
emilstankov написа:Колеги искам да ви споделя нещо,изчетох целите теми за Мач защото не знаех какъв мач да избера за това реших да обиколя доста магазини и да видя всички мачове за които говорите както се казва око да види ръка да пипне и така след обикаляне по рибарските магазини гледане и изпробване, кой мач ще ми пасне най добре, се спрях на този SHIMANO SPEED MASTER 4,20 до 20г. останах с много добри впечатления от този мач не че другите не бяха добри но си мисля че това е мача за мен,въпросът е кой с какво разполага, нямам търпение да го изпробвам, искам да видя как ще се държи и след това пак ще ви пиша какви са ми първите впечатления от него. Забравих да спомена че го комплектувах с макара SHIMANO EXAGE 3000MRC HIGH SPEED 6.2:1
Някой няма ли да коментира тази покупка която съм направил и да изкаже мнение за този мач защото все още не съм го пробвал
Имам Tubertini Grinta 01 4,50м и Тубертини Nici Evola 303 /4,30м/. И двата мача са перфектни.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Дайте някакво предложение.hanks написа:Опс забравих да кажа че искам да е зглабяем и по възможност на 4.20hanks написа:Колеги досега използвах за мач едно боло на 4м. но искам да си взема мачова пръчка ще я ползвам за ваглери до десетина гр. онзи ден гледах един на ОСАКО 5-20 гр. и ми направи впечатление че като го разтръскам много "лигав" почти по цялата дължина това нормално ли е за мачовете с таква малка акция ще ми се да е малко по стегнат но и да не е като кол ще ловя главно платика перки и каракуди.Знам,че няма да е кой знае какво но предложете нещо до 70 - 90 лв.
-
- разбира нещата
Хм... за тази цена някой филстар може би или на браунинг разправят, че бил добър мача, за амбишъна говоря. Тики, ама от тиките под 100 лв май не са много читави.
Друго, друго... Мавери, Тубертинита и т.н... хубавичките са доста над 100, така че гледай магазина, понякога изкачат хубави въдици за без пари почти
Друго, друго... Мавери, Тубертинита и т.н... хубавичките са доста над 100, така че гледай магазина, понякога изкачат хубави въдици за без пари почти

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3294hanks написа:Дайте някакво предложение.
Това е перфектния избор за тези пари, само дето е на 3.90, но от опита ми с мачовете това за мен е перфектната дължина.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

От днес с Garbolino Super G на 4,20 

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

-
- ще става разбирач
Esprit MK2 13' Match на Abu Garcia
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2229
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2229
-
- новобранец
Чудесен избор. С абсолютно същия комплект съм и трябва да ти кажа, че съм супер доволен.emilstankov написа:Колеги искам да ви споделя нещо,изчетох целите теми за Мач защото не знаех какъв мач да избера за това реших да обиколя доста магазини и да видя всички мачове за които говорите както се казва око да види ръка да пипне и така след обикаляне по рибарските магазини гледане и изпробване, кой мач ще ми пасне най добре, се спрях на този SHIMANO SPEED MASTER 4,20 до 20г. останах с много добри впечатления от този мач не че другите не бяха добри но си мисля че това е мача за мен,въпросът е кой с какво разполага, нямам търпение да го изпробвам, искам да видя как ще се държи и след това пак ще ви пиша какви са ми първите впечатления от него. Забравих да спомена че го комплектувах с макара SHIMANO EXAGE 3000MRC HIGH SPEED 6.2:1
Имах преди това едно Alivio пак на 4,20м, но след като разходих Speedmaster-a няколко пъти, се убедих, че това е правилният мач.
-
- разбира нещата
прът Focus - Carp Match 4.20 м.
макара Focus - Nirvana 30FM 8+1 лагера
влакно Browning Cenex Sinking Line 0.16 , 150 m.
Очаквам утре да пристигнат .
макара Focus - Nirvana 30FM 8+1 лагера
влакно Browning Cenex Sinking Line 0.16 , 150 m.
Очаквам утре да пристигнат .

- niksan76
- новобранец
1. Shakespeare Mach-3 XT 4.50m. с макара - Shimano Stradic 3000S GTM RC
2. Duke - Champion Tele Match 4.50m. с макара - Shimano Exage 2500 FB
3. Shakespeare Mach-3 Lite mach 3.90m. с макара - Shimano Super GT 3000S RB
Леле колко малко ми остава да си купя още един мач
2. Duke - Champion Tele Match 4.50m. с макара - Shimano Exage 2500 FB
3. Shakespeare Mach-3 Lite mach 3.90m. с макара - Shimano Super GT 3000S RB
Леле колко малко ми остава да си купя още един мач