Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Голямото с шараните, сички капо, иначе онова малкото имаше 2-ма и дърпаха пъстърви..hristotihov написа:Кое е скарите? Голямото с шараните или малкото с пъстървите? Предполагам първото, щом всички са капо.Ribko написа:Днес на Безден/скарите/ капо, нямаше извадена риба от никой на водоема....
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Колега искам само да ти кажа че червноперките за който говориш на челопечене имам прясна информация от вчера и тя е че са заразени с тения, така че внимавайben_lyusien написа:Днес на Челопечене много вятър перки доволно 2 уклея и един костур интересно че днес рибата взимаше на интервали ту на близка ту на далечна дистанция
Някой дали има прясно инфо за Храбърско дали нещо се случва там, защото смятам утре да го посетя!
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Колега и аз искам да ти кажа риба не ям ходя за кефSolo_ написа:Колега искам само да ти кажа че червноперките за който говориш на челопечене имам прясна информация от вчера и тя е че са заразени с тения, така че внимавайben_lyusien написа:Днес на Челопечене много вятър перки доволно 2 уклея и един костур интересно че днес рибата взимаше на интервали ту на близка ту на далечна дистанция

Днеска се бяхме засилили за Храбърско ама тоя вятър ни стопираSolo_ написа:Някой дали има прясно инфо за Храбърско дали нещо се случва там, защото смятам утре да го посетя!

Здравейте колеги! На панчарево платеното преди няколко дена са пуснали ОГРОМНИ шарковци майки между 10-12кг. И наистина имахме късмета да хванем 2 такива - единия 7.500, другия минаваше 10кг и един изпуснат. Ловят се и на плувка, и на дъно, само че сутрин. Към обяд вече кълват само масовите шаранчета по 1-2кг.
На Пожарево какво е положението ,колеги
? Обаждат ли се вече шаранчета или още е много рано ?
Благодаря

Благодаря
- BACARDI
- научил се да хвърля
Колеги как е положението на Панчарево почна ли да кълве на дигата срещу островчето и ако да какво излиза на какво се лови и т.н. някой да се похвали с някой голям улов 

http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- leeds
- вече хвърля и на тежко

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Пиши ми ЛС какво си направил, ако желаеш..leeds написа:утре ще ги пробвам на Суходол...ако някой иска информация

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Ами миналия понеделник кленове,каракуди...червеноперкиRibko написа:Пиши ми ЛС какво си направил, ако желаеш..leeds написа:утре ще ги пробвам на Суходол...ако някой иска информация
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- kaleeff
- ще става разбирач
Може ли да се пуска рибата?lube написа:Здравейте колеги! На панчарево платеното преди няколко дена са пуснали ОГРОМНИ шарковци майки между 10-12кг. И наистина имахме късмета да хванем 2 такива - единия 7.500, другия минаваше 10кг и един изпуснат. Ловят се и на плувка, и на дъно, само че сутрин. Към обяд вече кълват само масовите шаранчета по 1-2кг.
Фен-клуб Таранка!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Може, да се връщат до 3 шарана на пръчка, в кофа с вода веднага след улавянето. Пъстървата се взима.
нямам живарник
може от всеки вид без пъстървата до 4бр на пръчка да върнеш