BLACK BLADE 100 Effesub

Модератор: nkolev66

GEORGE_SHARK
новобранец
новобранец

BLACK BLADE 100 Effesub

Мнение от GEORGE_SHARK »

Тази година ще изпробвам ново пушкало BLACK BLADE 100 на Effesub. Някой притежава ли подобен, доколкото знам италианците фалираха и сега са собственост на PATHOS идентичния модел 1:1 е PATHOS Pro 100.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Re: BLACK BLADE 100 Effesub

Мнение от spear »

Effesub бяха търговско име. Никога не са произвеждали нещо. Патос им произвеждаше харпуните с тяхното лого.
Има няколко производителя в Европа и много търговски имена. При поръчка над определено количество производителя е съгласен да постави логото на търговеца вместо неговото. При още по-голяма поръчка производителя дори е съгласен на промени по дизайна на изделието.
life_is_ a_dive
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от life_is_ a_dive »

аз ползвам 75-ца, наскоро се сдобих с 100 см. black blaze. Доволен съм много. Юли е прав за ефисуб. На моя харпун дори монтирах макара на патос -ок е.
GEORGE_SHARK
новобранец
новобранец

Мнение от GEORGE_SHARK »

Може би сте прави, но съм виждал клипове от производсвото във заводаим в Италия.... Но това няма значение. Има добра промоция в "Дием фишинг" на Ефесуб. Ако не сте обърнали внимание цените на Ефесуб са доста по-ниски от тези на Фатос. 40% помоция си е много сериозно.
Аватар
Шуменеца
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Шуменеца »

така е!
life_is_ a_dive
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от life_is_ a_dive »

ако си решил да си търсиш харпун действай !!! ако ли пък не, в темата как да си направим харпун в домашни условия са написали как точно се прави. въпрос на личен избор и възможности. Освен харпуни ефесуб произвеждаха и diving equpment. незнам защо така се получи с тях и изчезнаха от пазара якодим.
Аватар
ildobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ildobrev »

life_is_ a_dive написа:.. незнам защо така се получи с тях и изчезнаха от пазара якодим.
Защото фалираха.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”