Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мач тояга или не
Модератор: Paublo_Eskobar
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Re: Мач тояга или не
То хубаво ама е с 0,25 влакноvlado-fidera написа:Ми пробвай с него, ще стане, добри характеристики има.

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както вече ти казах тази пръчка е прекалено къса за мач според мен предназначението на тази пръчка е да се ползва за спиннинг. Фидера може да го ползваш за мач, но при положение, че дълбочината ти не е повече от дължината на пръта иначе ако слагаш подвижна плувка върховите водачи на фидера са много по-малки от на мача и стоперния възел засяда.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Еми да ама малко трудно ще се съглася. Ами аз например правя 3 или 4 последователни малки възелчета за стопер и не ми засяда. Иначе ако се използва стопер съм съгласен с теб
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нестава за мач, ако питаш може ли с нея да с лови с ваглер,слайдер,пак не.Don Corleone написа:Имам телескопче Cormoran (страшен пич) с акция 20 - 60гр и искам да ви попитам дали става за мач?
Много се изкриви разбирането за мач риболов,ама кво толкова....всичко може да се изопачи,като риболов от този тип.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Paublo_Eskobar написа: Нестава за мач, ако питаш може ли с нея да с лови с ваглер,слайдер,пак не.
Много се изкриви разбирането за мач риболов,ама кво толкова....всичко може да се изопачи,като риболов от този тип.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Така и не разбрах, питаш или констатираш нещо? Принципно можеш да си мяткаш всичко с корморанчето: блесни, ваглери, други плувки, пружини, чепарета, какво ти е на сърце. Само не баркай да го наричаш това мачов или какъвто и да е риболов, не е...Don Corleone написа:Еми да ама малко трудно ще се съглася. Ами аз например правя 3 или 4 последователни малки възелчета за стопер и не ми засяда. Иначе ако се използва стопер съм съгласен с теб

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, тия цифри ми се струват Уеко невъзможни. Я виж пак какво пише на пръчката.Don Corleone написа:Тя е фидерка. 4,20м 5-25гр акция.
нямам живарник
Според мен ако цифрите са верни -направо си е мачhristotihov написа:Колега, тия цифри ми се струват Уеко невъзможни. Я виж пак какво пише на пръчката.Don Corleone написа:Тя е фидерка. 4,20м 5-25гр акция.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- кандидат преподавател
Подфорума , е доста интересен и ценен , за да го задръстваме с глупости !
Ключ !
Ключ !
Върл Shimano фен!