Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- каридата
- учете се от него
Re: около Бургас ????
Тва марин дере ли е??
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

неееееееееееееееееее...........
Значи, тръгваш от бургас към сл.бряг, обаче не минаваш през Сарафово ами завиваш под моста и заминаваш към с.Лъка, преди с.Лъка има една жълта бензиностанция и точно до нея има път за наляво , тръгваш по тоя път и там стигаш първо до м.с Черно море (където е язовира) и след това е с. Рудник..........
Значи, тръгваш от бургас към сл.бряг, обаче не минаваш през Сарафово ами завиваш под моста и заминаваш към с.Лъка, преди с.Лъка има една жълта бензиностанция и точно до нея има път за наляво , тръгваш по тоя път и там стигаш първо до м.с Черно море (където е язовира) и след това е с. Рудник..........
- каридата
- учете се от него
Колега имах приятелка от Рудник,мислиш ли че не знам как се стига до там,а и всички язовирчета в района ги знам.МОже да се бъркам за името му.Но точно когато го изпускаха съм ходил до него.неееееееееееееееееее...........
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

- ivalpetkov
- разбира нещата
Яни по колко я дават там рибата ,ако я има де...И пътя как е до там ?qnkata5 написа:неееееееееееееееееее...........
Язовирът е страхотен! Дава хубави шарани! Има екземпляри от 5-6кг и нагоре. Амури над 20кг. Собственикът е голям пич.
За да вземеш, трябва да дадеш !!!
Язовирът е страхотен! Дава хубави шарани! Има екземпляри от 5-6кг и нагоре. Амури над 20кг.Здравейте,дали рибите са активни ,ще бъде ли разрешен през забраната и какви са условията за риболов .Поздрави
.

-
- научил се да хвърля
Сравнително нов водоем за бургаската област, намира се в м.с Черно море. Зарибен със шаран,каракуда,амур,толстолоб. Вече е свободен за риболов, такса - 3лв. Няма даже тиня и закачки пресушиха го и пак го напълниха. Дълбочина - 4 метра - идеална за всякакъв риболов. Там има патки, коне, муфлони, елени, диви свине и кучета За повече инфо - на лс
p.s - тъй като гледам само аз знам за този язовир, надявам се да стане една от любимите дестинации на Бургаската област
от към реклама го докарахте, няма лошо..но пуснете малко снимки и на риби да видимPATZO64 написа:Язовирът е страхотен! Дава хубави шарани! Има екземпляри от 5-6кг и нагоре. Амури над 20кг. Собственикът е голям пич.

а хищник има лиPATZO64 написа:Язовирът е страхотен! Дава хубави шарани! Има екземпляри от 5-6кг и нагоре. Амури над 20кг. Собственикът е голям пич.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Значи реката е чудна нито е мътна нито е голяма ама и риба няма от 08:00 до 11:00 нямах удър на никаква риба минах през Новоселци с надежда там да спася капото но и там останах разочарован хората имаха от сутринта по 2-3 средни риби а имаше хора и без толкова в крайна метка в канала имаше повече умряла каракуда отколкото уловена и от там беж в Поморие да спася капото с малко попове повече за там в темата за попчетата.Наслука на всички

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Не съм арендатор на язовира м.с Черно море, а съдружник в стопанисването на язовирите в село Лъка. При изпразването на нашите язовири през септември 2010 г. всичките трофейни риби бяха дадени на въпросния язовир(шарани и амури).
Това че стопанисвам язовирите в село Лъка не ми пречи да бъда един от най-активнивните риболовци по реките и водоемите в нашия район.
За рекламата на язовирите в Лъка ще се погрижа когато му дойде времето и информацията ще бъде своевременна и абсолютно достоверна.
Рибата на яз. м.с Черно море е активна от 10 дена, вече има изкарани шарани между кило и половина и два и половина.
За да не бъда голословен прилагам снимка на един от амурите, който беше пуснат във въпросния язовир.
Прекалено съм зает, за да пиша във форума, но ще се постарая да бъда по-активен и най вече полезен!
Поздрави !!!
П.Г.С.
Това че стопанисвам язовирите в село Лъка не ми пречи да бъда един от най-активнивните риболовци по реките и водоемите в нашия район.
За рекламата на язовирите в Лъка ще се погрижа когато му дойде времето и информацията ще бъде своевременна и абсолютно достоверна.
Рибата на яз. м.с Черно море е активна от 10 дена, вече има изкарани шарани между кило и половина и два и половина.
За да не бъда голословен прилагам снимка на един от амурите, който беше пуснат във въпросния язовир.
Прекалено съм зает, за да пиша във форума, но ще се постарая да бъда по-активен и най вече полезен!
Поздрави !!!
П.Г.С.

- Прикачени файлове
-
- 10.09.2010 011.jpg (146.12 KiB) Преглеждано 635 пъти
Поствам снимков материал от кампанията ни по прехвърляне на рибата Лъка-> м.с Черно море!!!
П.Г.С
П.Г.С

- Прикачени файлове
-
- 10.09.2010 018.jpg (81.13 KiB) Преглеждано 1032 пъти
-
- 10.09.2010 009.jpg (128.22 KiB) Преглеждано 1032 пъти
-
- 10.09.2010 041.jpg (156.18 KiB) Преглеждано 1032 пъти
Oще три..