Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
golf 3
golf 3
колеги продавам си колата голф 3 95година,1.8mi лети джанти с газова уредба на ловато много добре подържана кола годишна винетка преглед и застраховка до средата на годината от варна съм 0897998915 цена 2200 снимки по късно
Re: golf 3
sisito0 написа:колеги продавам си колата голф 3 95година,1.8mi лети джанти с газова уредба на ловато много добре подържана кола годишна винетка преглед и застраховка до средата на годината от варна съм 0897998915 цена 2200 снимки по късно
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
sisito0 написа:sisito0 написа:колеги продавам си колата голф 3 95година,1.8mi лети джанти с газова уредба на ловато много добре подържана кола годишна винетка преглед и застраховка до средата на годината от варна съм 0897998915 цена 2200 снимки по късно
sisito0 написа:sisito0 написа:sisito0 написа:колеги продавам си колата голф 3 95година,1.8mi лети джанти с газова уредба на ловато много добре подържана кола годишна винетка преглед и застраховка до средата на годината от варна съм 0897998915 цена 2200 снимки по късно
ако мякои иска още снимки може да пиши
колата е с централно и аларма
-
MITAKA_STZ
- разбира нещата

не колега само ел шинидак и ел фарове газова оредба на ловато лети джанти аларма централно в перфектно състояние е но това е краина цена
не е пастирана колега
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Жалко, че не е с пернишка регистрация! 
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...