Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Марица
Модератор: sapuna
Марица
Здравейте колеги!
Предварително се извинявам ако има подобна тема- потърсих и не открих, затова пускам тази. С един приятел тази събота ще хванем колелетата и ще ходим някъде на Марица да гоним кефал и мряна. Някой знае ли какъв е шанса за улова на тези риби, и ако имате някакви съвети Ви моля да ги изкажете, защото не сме много на "Ти" със сладководния риболов.
Благодаря Ви предварително!
Наздраве!
Предварително се извинявам ако има подобна тема- потърсих и не открих, затова пускам тази. С един приятел тази събота ще хванем колелетата и ще ходим някъде на Марица да гоним кефал и мряна. Някой знае ли какъв е шанса за улова на тези риби, и ако имате някакви съвети Ви моля да ги изкажете, защото не сме много на "Ти" със сладководния риболов.
Наздраве!

- antivik
- кандидат преподавател
Re: Марица
Я-а-а-а това как да го разбирамspoke написа:Здравейте колеги!
...защото не сме много на "Ти" със сладководния риболов.
Наздраве!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Абе ти не знаеш ли , че миналия месец едни самосвали изсипаха тонове сол в гребната база и ся вътре е пълно със скумрии, заргани и сафрид!!! 

- antivik
- кандидат преподавател
А-а-а това е новост, що си мълчитеevgeniboy написа:Абе ти не знаеш ли , че миналия месец едни самосвали изсипаха тонове сол в гребната база и ся вътре е пълно със скумрии, заргани и сафрид!!!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мисля че Евгени ти даде отлична посока за най прясни информации за река Марица
затова слагам ключ на тази тема 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!