Ремъци за лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Godjiro
новобранец
новобранец

Ремъци за лодка

Мнение от Godjiro »

Момчета да помоля да ме посъветвате откъде да си взема ремъци за да качвам полунадута лодка на покрива на колата за да я пренасям на малки разстояния 10-20 км
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

вземи си от ластиците за багажници мисля,че ще ти свършат работа.може да ги намериш във магазин за автоаксесоари или ако си от софия ромите ги продават на сточна гара на светофара :lol:
Аватар
rumen_78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_78 »

аз моята я връзвам с въже за простор с диаметър 6мм. понеже нямам на маздата багажник прекарвам въжето през купето .до сега несъм имал проблеми, но лодката ми емалка и я возя надута.
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ремъци за лодка

Мнение от gogibo »

//В магазините на ТСМ има чудесни ленти с механизъм за затягане.Цена 6-7лв.Дължината им е 4 или 5м.Купих 5бр.и изхвърлих всички други сиджимки.Много са практични.
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Изображение

Колан за багаж с тресчотка -става перфектно с 2 броя.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Това да, ластици...НЕ. Прекалено са слаби и ще загубите лодката някъде. Имайте предвид, че дори и тези колани с тресчотки, ако са по-евтини се изпичат много бързо от слънцето. Аз три такива ги късах с голи ръце като вестник. Просто изпечени от слънцето, вече нямаха никаква здравина. Проверявайте ги отвреме-навреме, да няма неприятни изненади.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”