Сарафово

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Сарафово

Мнение от Ribarina »

Преди два дена отидох до Сарафово да си наловя малко скаридки по тетраподиде.Още преди да сляза от колата ми замириса на лошо.Когато слязах ня мога да ви опиша,страхотна воня.Изглежда мръсният канал се е спукал и всичко се излива покрай буната.Рай за платерината водата е доста мътна,но сигурно ще ври отдолу.Само трябва да си непукист да свикнеш с миризмата.Ако някой мисли да ходи към Сарафово по-добре да си вземе противогаз и да го напълни с ароматизатори.
biboin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от biboin »

:lol: е да де ама нали всепак ти самия ще знаеш каде си ги ловил тез пибоци :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сарафово

Мнение от zarganski »

Ribarina написа:Само трябва да си непукист да свикнеш с миризмата.Ако някой мисли да ходи към Сарафово по-добре да си вземе противогаз и да го напълни с ароматизатори.
Най-приятния риболов,.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ей тва го очаквам с нетърпение... :lol: Утре съм там! :lol:

А между другото, дали някой не е проверил Дюни?
Колко са големи платерините там и дали ги има изобщо?
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

на дюни всеки ден има хора които са разпънали въдиците. Явно платерина има, но колко са големи и дали си заслужава не мога да кажа.
който не лови, няма да яде :)
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Има си платерина на Дюни,но е дребна още ,даже и на бомбарда имах удари,някой да е чул нещо за сафрид,гледах по магазините пресен.
stojan
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stojan »

платерина на Дуни не знам дали ловиат ама в неделиа ас напълних една торба с граца. такова не6то не бях виждал от 6.30 до 10 по 10 пар4ета на 4ипаре. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

На Поморие вадят по някое друго сафридче,едричко между другото,но не дава добре.Излезе доста илария на къмпинг Европа,за 30 мин. 10 илариики.Обаче кълве само привечер и по към брега
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

stojan написа:платерина на Дуни не знам дали ловиат ама в неделиа ас напълних една торба с граца. такова не6то не бях виждал от 6.30 до 10 по 10 пар4ета на 4ипаре. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
браво колега
може ли малко повече инфо, къде точно я хвана и какъв беше вятъра
който не лови, няма да яде :)
Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Мнение от Малкото рибарче »

Ribarina написа:На Поморие вадят по някое друго сафридче,едричко между другото,но не дава добре.Излезе доста илария на къмпинг Европа,за 30 мин. 10 илариики.Обаче кълве само привечер и по към брега
Не знам дали на к/г Европа дава само привечер, щото вчера на Поморие, на първия вълнолом си даваше цял ден и то доста добре на бомбарда. :lol: :lol: :lol: Ето и малко нагледен материал:

Изображение
Изображение
Не съм ловец, но съм рибар!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”