Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Инфо за Разград ?
Модератор: bobopeli
Инфо за Разград ?
През тези почивни дни ще ходя до Разград. До сега в този район съм ходил на Балкански и на един много добър рибарник - Момина билянка. Може ли някой да ми препоръча нещо друго ?
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
- dimitar_
- сериозен играч
Може да прескочиш до яз. Ломци , платен е , 3 лв. на въдица , но си е истински язовир и нямаш гаранция за сигурен улов . С повече късмет сутрин рано може да извадиш бяла риба ( на местна рибка извадена с рачило ), едра каракуда на дъно (пружина с царевичен качамак , топче стиропор или торен червей ) и на директен телескоп , щека и т. н. . Инцидентно излиза и шаран , но всичко това е относително , много е вероятно и да бъдеш капо .
Аз лично го предпочитам , защото има всякакъв вид риба ( без щука) , при това с трофейни размери , просто си е предизвикателство ...
Дано съм ти бил полезен !
Аз лично го предпочитам , защото има всякакъв вид риба ( без щука) , при това с трофейни размери , просто си е предизвикателство ...
Дано съм ти бил полезен !
Вчера отидох на Момина билянка, но не останах много доволен. Бях там към 10,30 и за два часа излязоха 5-6 дребни шаранчета и две по около кило. В 12,30 спря да кълве и така до 19,30, когато си тръгнах. Между временно се пробвах и за толстолоб - виждаха се на повърхността как се влачат, но не се получи. Явно шарана там още не е активен, защото водата е студена заради рибарниците за пъстърва. Иначе вътре има риба със сигуност, но .... следващия път.