Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ОТКРИВАНЕ НА ДУНАВ
Модератор: sapuna
ОТКРИВАНЕ НА ДУНАВ
Колеги решил съм тази година да откривам на Дунав около Флорентин.Молбата ми към дунавските колеги е да дадат акъл относно нивото на реката и каква ще е тенденцията около 25-ти,а и най -вече не испуснахме ли скобара тази година с това ниско ниво
Изобщо ще ми е страшно от полза всяко ваше мнение кото разбирачи на дунавският риболов

- garry
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: ОТКРИВАНЕ НА ДУНАВ
Нисък е Дунава но е рано до 25 ще те информитраме не се притеснявай
Re: ОТКРИВАНЕ НА ДУНАВ
Ако мислиш да се прицелваш в скобара не се притеснявай - него няма как да го изпуснеш, независимо от нивото на Дунавbkd написа:Колеги решил съм тази година да откривам на Дунав около Флорентин.Молбата ми към дунавските колеги е да дадат акъл относно нивото на реката и каква ще е тенденцията около 25-ти,а и най -вече не испуснахме ли скобара тази година с това ниско ниво![]()
Изобщо ще ми е страшно от полза всяко ваше мнение кото разбирачи на дунавският риболов
![]()
![]()
![]()

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Няма как да постъпи каквато и да е актуална информация, щото никой не е ходил по Дунава от 10-ти април насамmaver13 написа:Колеги има ли някой инфо за местата около Оряхово, там ще откривам?
Благодаря!

Около Видин скобара вече е доста активен. Плясъците му се забелязват навсякъде из водата и по всичко личи, че риболовът му сега би бил доста успешенbkd написа:Покрай циганката като ловите ,не се ли забелязва наличието на скобар/в смисъл играе ли /

- GODzillata
- и господ не е толокова добър