Костур!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Костур!

Мнение от 6tukata »

Колеги,помогнете ми!Искам да направя скорошен,успешен излет за костур.Кажете по кое време на деня,в кой язовир,на рибе или червей,на дъно или БЛИЗКО до дъното?Помогнете ми колеги моля ви

:!:
:?
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Веринско или Батак.
Рибе е най-добре.
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

10x :wink: ще опитам през уикенда :wink:
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Страхотно даваше на яз.Овчарица. Екземпляри - от 300гр до може би кило. Но са пълни с онези червеи ли, тении ли /червени, като телове/, за които твърдят че не са опасни за човека. Но пък колко гадно изглеждат ....
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

Колега мене ми е за кефа от дърпането,ваденето и т.н. :wink: А на каква стръв така?
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Костур!

Мнение от dzigy »

костур има навсякъде, хищна риба е. даже съм хващал такъв и на язовира в дружба. на глисте най кълве, за дълбочината не се коси. на рибе няма да хванеш костур тук около софия
Djuka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Djuka »

Dzigi, kakvo razbirash pod „tuk okolo Sofia“, Voluek li? Az mislia, i znam, che na mnogo mesta okolo Sofia moje da se hvane kostur na ribka. :)
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Костур!

Мнение от 6tukata »

dzigy написа:костур има навсякъде, хищна риба е. даже съм хващал такъв и на язовира в дружба. на глисте най кълве, за дълбочината не се коси. на рибе няма да хванеш костур тук около софия
хм....отчасти си прав...само дето последния ми костур(пролетта)
е точно на рибе и точно покрай София...на същия водоем по-дърпа на червей лятото,сега пак ще го пробвам :wink:
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

По моя отговор мога да допълня, че на "Овчарица" като тръгне - върви на всичко, но аз действам само на живо рибе или за по-голям кеф - на воблер. Проблеми няма. Но имайте предвид, че последният ми излет там бе на 06.12.2004. Целта ми беше бяла риба. Но в този ден бе невероятно. Дори при 50 гр. тежест дънната със закачен 10-ина см уклей, просто не можеше да падне до дъното. Проклетникът костур я грабваше още при цопване във водата. Така до десетина пъти, след което чинно си събрах такъма и повече не съм ходил. Пък кефа с теглене и вадене е ясен - на 0.10 "шогун" вадех по 5-600 гр.екземпляри, но какъв е смисъла когато то не ти дава дори да се замислиш и... удря. Кофти дело е такъв риболов.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”