Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

100-тина броя за закриване
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
100-тина броя за закриване
Добра вечер, колеги и колежки 
Днес сутринта към 6:30 с моя авер в риболовните подвизи и баща му се изтипосахме на р. Янтра с цел подобаващо закриване на сезона. Да ама не!!! Реката висока и мътна като вкисната боза - до 11:30 нямахме бутване, нито на фидера , нито на болотата, колко монтажи смених само аз и знам
След кратко съвещание (разбирайте 2-3 думи) единодушно стигнахме до решение, че с капо няма да закрием преди забраната. За отрицателно време цирка беше натоварен в колата и газ към корекцията на Янтра до с. Полско Косово. Естествено не само ние се бяхме ориентирали натам. Водата сравнително бистра, водорасли много, дребосък много, чесане на краста здраво

Ето го авера, заел бойна позиция

Тук си избрах аз да скубя дребосъка

Първата дойде още с хвърлянето
,
а след нея и останалите

кука 18, 1 бял, повод 0,10, плувка 0, 75 и........рубриката гол след гол
За 4 часа по около 45-50 бройки на човек - много откачания, много нещо. дъното е плътно покрито с водорасли. Дълбочината на която ги ловихме е от порядъка на 30-40см.
Крайния резултат за мен......всичките от кофата обратно във водата
Ето малко снимки на корекцията

А ето тоя пич ни правеше компания през целия риболов - намаза 1 кюфте, филия хляб и малко наденица, все пак охрана ни беше

P.S. Преди тръгване пообиколихме малко цел разузнаване за следващия път. Оказа се, че сме се набутали в плиткото (мързеше ни да обикаляме като дойдохме). В посока дигата (или там каквото е) има по-добри дълбочини, дъното е без треволяк и по инфо на един дядо излизали хубави каракуди и перки (самия той имаше 6-7 по около 500-600гр). Ще се пробва в скоро време, тъй като ако не се лъжа корекцията е от разрешените за риболов през забраната, ако бъркам моля да ме поправите
Лека вечер от мен!

Днес сутринта към 6:30 с моя авер в риболовните подвизи и баща му се изтипосахме на р. Янтра с цел подобаващо закриване на сезона. Да ама не!!! Реката висока и мътна като вкисната боза - до 11:30 нямахме бутване, нито на фидера , нито на болотата, колко монтажи смених само аз и знам

След кратко съвещание (разбирайте 2-3 думи) единодушно стигнахме до решение, че с капо няма да закрием преди забраната. За отрицателно време цирка беше натоварен в колата и газ към корекцията на Янтра до с. Полско Косово. Естествено не само ние се бяхме ориентирали натам. Водата сравнително бистра, водорасли много, дребосък много, чесане на краста здраво

Ето го авера, заел бойна позиция

Тук си избрах аз да скубя дребосъка

Първата дойде още с хвърлянето

а след нея и останалите

кука 18, 1 бял, повод 0,10, плувка 0, 75 и........рубриката гол след гол

За 4 часа по около 45-50 бройки на човек - много откачания, много нещо. дъното е плътно покрито с водорасли. Дълбочината на която ги ловихме е от порядъка на 30-40см.
Крайния резултат за мен......всичките от кофата обратно във водата

Ето малко снимки на корекцията

А ето тоя пич ни правеше компания през целия риболов - намаза 1 кюфте, филия хляб и малко наденица, все пак охрана ни беше

P.S. Преди тръгване пообиколихме малко цел разузнаване за следващия път. Оказа се, че сме се набутали в плиткото (мързеше ни да обикаляме като дойдохме). В посока дигата (или там каквото е) има по-добри дълбочини, дъното е без треволяк и по инфо на един дядо излизали хубави каракуди и перки (самия той имаше 6-7 по около 500-600гр). Ще се пробва в скоро време, тъй като ако не се лъжа корекцията е от разрешените за риболов през забраната, ако бъркам моля да ме поправите

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 100-тина броя за закриване
Тези животни в кофата,каква стърв са
мале,мале
Поздрави за закриването.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Дребосък гол за гол, кеф голям, евала !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Така е за щука са перфектниNikola Polizovski написа:Тези животни в кофата,каква стърв са![]()
![]()
мале,мале
Поздрави за закриването.

- maranzika
- сериозен играч
Бъркаш се.Никъде не пише ,че е разрешена,следователно.....bachoivo написа: тъй като ако не се лъжа корекцията е от разрешените за риболов през забраната, ако бъркам моля да ме поправите

супер риболов за разпивка по празниците става 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За ето този цитат от заповедта става дума колега: "Област Русе. Корекция на р. Янтра между гр. Бяла и с. Карапце в местността ,,Кривущата”" . Все още се води Русенска област тамmaranzika написа:Бъркаш се.Никъде не пише ,че е разрешена,следователно.....bachoivo написа: тъй като ако не се лъжа корекцията е от разрешените за риболов през забраната, ако бъркам моля да ме поправите![]()

Дребосък,дребосък,ама някой закриха без рибка
Наистина здраво скубане е паднало,евала.

Наистина здраво скубане е паднало,евала.

- maranzika
- сериозен играч
bachoivo написа: За ето този цитат от заповедта става дума колега: "Област Русе. Корекция на р. Янтра между гр. Бяла и с. Карапце в местността ,,Кривущата”" . Все още се води Русенска област там

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
To това е лошото колега, че и аз не съм сигурен дали е за същата, на която бях. Точно след гара Бяла има още една и не знам за коя от двете иде реч.....не им знам местностите, коя какво име носи....ама ще се проучиmaranzika написа:bachoivo написа: За ето този цитат от заповедта става дума колега: "Област Русе. Корекция на р. Янтра между гр. Бяла и с. Карапце в местността ,,Кривущата”" . Все още се води Русенска област там![]()
Абе аз това го прочетох,ама не знаех че става дума за същата корекция.Щом е така още по-добре.Ще има къде да се разпуска през забраната.

- dan10
- фен клуб-скобар
Може ли да попитам някой знае ли нещо бута ли щука в с.Крушето ? и брааво да колегата добре си ги наскубал 

- maranzika
- сериозен играч
В с.Крушето не знам,ама на корекцията не ще.dan10 написа: бута ли щука в с.Крушето ?

- dan10
- фен клуб-скобар
да да знамmaranzika написа:В с.Крушето не знам,ама на корекцията не ще.dan10 написа: бута ли щука в с.Крушето ?![]()
![]()
Пък и то там е разрешено само "старото речно корито на р.Росица"!Кой както иска да го разбира.