Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На риба около София?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Rak1
- научил се да хвърля
На риба около София?
Здравейте колеги. Забраната е вече в сила, а тази краста риболова продължава да ме тормози.Може ли някой да даде информация за Братушково, бившите мини Болшевик и други разрешени водоеми в този регион и въобще около София. Мерси предварително.
-
- фен клуб-скобар
555
Като бях преди няколко дни на Радуловци,едни колеги дойдоха от Братушково и казаха ........умряла работа.Още е рано за там.
На Габер били тръгнали шараните, ама по информация от втора-трета ръка.
Големия гьол под гарата на Болшевик преди време са го източвали, сега как е положението ,незнам
На Габер били тръгнали шараните, ама по информация от втора-трета ръка.
Големия гьол под гарата на Болшевик преди време са го източвали, сега как е положението ,незнам
Миналата седмица обиколих споменатите гьолове на Болшевик.Този който е над селото и е платен тази година няма да работи.Собственика беше там и ми каза, че шаранчетата са малки и ще ги чака да пораснат.А на другия гьол нямаше никой но от хората в селото разбрах, че от мината не дават да се лови.Дори и на служителите на мината не позволявали.По надолу в посока Габер има хубав гьол но не стигнах до там.Това което знам за него е, че не са подновили договора на арендатора и той усилено лови рибата с мрежи.Така, че в района на Болшевик тази година май няма да се ходи на риба.
- Rak1
- научил се да хвърля
Ето и малко информация от мен. На Братушково гьола е затворен. Ще бъде отворен на 1 май. Явно чакат рибата да си хвърли хайвера, предполагам може да минат и с някоя мрежа да оберат по едрото преди да го пуснат. На Извор излиза прилична каракуда и предоволно слънчак с големината на малолетна цаца. Според пазача имало шаран и щука, но и да хване човек не виждам как ще го изкара понеже целия гьол само шавар. За сега това е от мен.