Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
burg
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от burg »

Инфо от петък за яз.Кьорча -вторият вдясно след Раковски посока Брезово -до 14 часа от 10 човека само един имаше удар на дъно - една бяла риба около кило :twisted: :twisted: :twisted: Нивото на водата -много ниско .Въртях какви ли не примамки -пълен валат :mrgreen: Мъкааааа.... :smt021 :smt021
KarlovofisherBoy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от KarlovofisherBoy »

Колеги имате ли някаква информация за яз.Домлян?
:wink:
Благодаря!
Риболовът е прекалено хубав за да не пробваш поне веднъж в живота си.
gqvolа
новобранец
новобранец

Мнение от gqvolа »

Здравейте колеги поизчетох някои мнения за водоемите около Пловдив. Та въпроса ми е имате ли информация за рибарниците в Кричим при Илю след циганската махала. По принцип има много шаранчоци и трябваше след никулден да е зарибил пак. Тази неделя мисля да прескоча но ако знаете как е бих се радвал да споделите.
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Някой да знае тези клетки преди Цалапица дали са отворени и дали се хваща нещо. Бившите общински ли как им викаха. Благодаря за инфото предварително.
късмет работа . .
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to6o_03 »

в неделя бех при Илю изкарах 5 шарана между 1 и 4 кг и едно откачане има риба доволно според мен,а моите авери си направиха кефа и с по 5-6 пастарви,а като се затопли още малко и рибата ще се разшава още,като цяло сам доволен от риболова даже мисля пак да го посетя :D
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

angel81 написа:Някой да знае тези клетки преди Цалапица дали са отворени и дали се хваща нещо. Бившите общински ли как им викаха. Благодаря за инфото предварително.
Преди 1-2 седмици, познати са ходили да видят как е хавата. Вратата била отворена и по нищо не личало, че не работи, като се приближили, някакви кучета се спускали да хапят... грозна картинка. Малката клетка била без вода, голямата не успели да я видят заради кученцата :ANAL:
Изображение
gtd57
новобранец
новобранец

Мнение от gtd57 »

В петък вечерта бях на Марица под града от северната страна.За 2часа - 4 уклея и то такива , че си ги пусках.
В събота по същия район смених 4-5 места и в резултат само един удар на кефал 700-800г. и то се откачи докато подлагах кепчето.За цял ден толкова.
Днес, неделя също отскочих за 1,5-2часа. - няма удар.Пробвах на хляб, кус-кус пинки, торен бял и водорасло - нищо. Няма риба няма и мургави рибари/това е добър показател кога дава/.
Ако някой е хванал нещо на Марица тези почивни дни нека сподели.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Къде се загубихте пичове :lol: , никой нищо не е писал от 03.04.,да не спряхте да ходите за риба , или сега преди забраната бягаме на далече :?: :smt023
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Да напиша нещо тогаз за Цалапица, понеже бях по миналата седмица. В малкия гйол са го издълбали и са пуснали шаранчета 800 900 грама, малко толстолоб, каракуда . . Големия гйол си стои. Таксата си стои 3 лева и рибата се плаща без каракудата до 2 кила . . . и те така . . Същото като миналата година.
късмет работа . .
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Въпрос за 2 платени водоема край Пловдив.

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Здравейте,колеги.Някой може ли да сподели информация за язовира в с.Белащица?Един приятел ми каза,че отскоро е взет под аренда и е пуснат за риболов,но не знаеше подробности.Каква е таксата?Колко пръчки са разрешени?Как се плаща самата риба и въобще каква риба има и какви размери? :smt100 Същото се отнася и за язовира в с.Кочово.Мисля,че преди време той беше освободен от собствениците си.Сега разбрах,че имал нов арендатор,но и за него не знам какви са условията.
ПП:Нали иде забраната,че да си осигурим риболова на платените водоеми!!! :lol:
Благодаря предварително на всички,които помогнат. :D
Изображение
Изображение
bolevieca
новобранец
новобранец

Re: Въпрос за 2 платени водоема край Пловдив.

Мнение от bolevieca »

таксата е 5 лева и ако не се лъжа 1кг шаран и тои се плаща 5,а като размери има до 5-6кг шаран за друга риба незнам каква има.Това е за с.Белащица
Аватар
ikonomec
новобранец
новобранец

Мнение от ikonomec »

За Белащица.... Аз съм от Куклен, на 7 км е от Белащица.... като съм ходил каато малък нямаше никаква риба в тоя язовир освен пичкефали и гамбузии. Миналата година решихме отново да пробваме с един приятел (след 10 години) и познайте.... 2 слънчевки и една змия 0_o.. разбрах че скоро са го направили платен и т.н., но все пак не вярвам за 4 месеца нещо да се е променило. Ако си наблизо ела пробвай, но ако идваш отдалече според мен рискът не си заслужава. Ние се готвим да ходим на Леново в петък, някой ако е ходил скоро да сподели мнение.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колега,ikonomec,ти не ме разбра! :lol: Моята информация е,че буквално от десетина - петнадесет дни язовира е пуснат за риболов и,че новия арендатор е изсипал вътре доста голямо количество шарани с размери от два до шест килограма. :shock: Въпроса е,че не знам точно какви са условията и цените.Аз така или иначе ще проверя,но напоследък съм доста зает,ама все ще му дойде времето. :lol: Особено по време на забраната. :D
Изображение
Изображение
garsenov
новобранец
новобранец

Мнение от garsenov »

Здравейте, някой ходил ли е тази година при чичо Гошо?
Аватар
batjoro76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batjoro76 »

Някой има ли инфо за трите рибарника до Белозем които са до Лукойл.По-скоро ме интересува третия,където миналата година беше 10 лв. и рибата не се плащаше.
Имаше хубави шарани,амури и толупи.
Мерси предварително. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”