Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Как да решим проблема...до админа,модовете и вс .приятели
Модератор: sapuna
Re: Как да решим проблема...до админа,модовете и вс .приятел
+1 И от мен за това мение, нека се даде шанс на колегата да остане и да продължи да ни радва с репортажи, пък и щом твърди че ще си коригира поведението..muerter написа:+ 1 за Шаро да остане вьв форума![]()
Това е човека който поддьржа темата за Стамболийски , и единственият човек който има информация за там постоянно.
Все пак това е рибарски форум , на който не му понася да се помайтапят с него да ходи при женките в BGmama
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Как да решим проблема...до админа,модовете и вс .приятел
jobobo написа:http://forum.nariba.com/memberlist.php? ... le&u=79135
Как и с какво и кого засегнах с тез 33 мнения
Незнам какво се правиш на ощипан, и какво не ти е ясно. Имаш постоянен бан и както вече споменаха неможеш да имаш повече от една регистрация. Ти какво си мислиш, че като си правиш нови регистрации и все едно нищо не е станало. Това, че пускаш добри репортажи не те прави специален, и можеш да дразниш и да пускаш тънки интриги. Знам те още като беше Шаро, то небяха интриги не бе чудо. Заядлив си и това е достатъчно да те изгоня от форума, или трябва да те търпя, и правилата на форума да се отнасят само за баламите. Тази тема е поредната ти интрига като се опитваш да ми се правиш на жертва. Правилата са за всички разбери го най после. Ще ти трия регистрациите щом разбера, че си ти. И не ми наглей повече.